(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти знаєш, пошукайте може, як трохи підросте, чиюсь бабусю українську. У нас підробляла так мама друзів. Нам потрібно було буквально на декілька раз запросити. І ось в Калгарі ще було взимку, домовилися на 8 ранку, рівно о восьмій дзвінок у двері і вона така: «Ой, я прийшла на 10 хвилин раніше, не хотіла непокоїти, то я вам драйввей від снігу почистила»😝🤦🏼♀️ і так було в усьому: «Я тут борошно знайшла і приготувала пельмені»😝😝😝 ні за що не хотіла брати за їжу окремо, бо робила поки дитина спить! Насилу умовили
-
Типа чисто по приколу в мастер пушите?
-
А есть где-то где нет код ревью?
-
Зарплати були звісно нижчі, бо ми ж на місті не стоїмо. Житло перше було 2500 плюс 500+ ютілітіс (bloody Calgary winter, тільки за газ 400). Потім житло стало дешевшати! Криза нефтянки. А ми переїхали в ВС, тут стало дорожче. Потім знов і в Калгарі житло погнало вгору. Ну таке, різне було
-
Пока не запилили полноценный си чтоб автоматически развернуть на энве и запустить регрессию, но двигаемся в этом направлении
-
Капец, у нас тут два уровня ревью - сначала твоя команда, потом овнеры компонента/другая команда, пайпланы с дев тестами и сонаром, потом ещё регрессионное тестирование