(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Скажу шо storyline is just exceptionally well made, це їхня сильна сторона. Хоч головна сторі, хоч експаншн - персонально мені дуже зайшло. "Дрочилка для школярів" - будь-який hack n slash loot-based rpg виглядає як дрочилка для школярів, ні? ) В поточному стані мені досить сподобалось, є досить багато цікавих endgame activities, можна робити цікаві та фанові білди, але чи варте воно покупки base game + expansion? Скоріше ні, як і 1, 3, 5 чи 10 років тому відповідь буде - якщо хочеться дійсно багатий контентом hack n slash - PoE
-
Этот?
-
малєнькій тююбік
-
Так було ж ніби в армію за гранкі
-
Congratulations to everyone who benefits from the new site I shared yesterday,I still want 20 people in different countries to benefit as well,ask me how I will show you how to earn $10,000 everyday without sending your money to anyone, inbox me for more info 👇👇 @alexon_cryptos t.me/+PJh4Cq7jHGRkYjZk
-
Дякую усім, хто долучився! Спорядження - не виглядає так солідно як дрони чи машини, але це значно допоможе їбашити годинами на холоді, з меншим ризиком захворіти і більшим шансами пережити цю зиму. Все, що на фото - вже поїхало до хлопців. Докинула своїми на спальник, бо треба було терміново хоч один з двох. Також додавсь конвектор, бо є можливість заживити та обігріватись без вогню та диму. Дякую, що допомогли примножити витривалість та захистити здоров'я бійців! Ще лишилось взяти один спальник, останню фліску, штани до куртки та решту теплих речей. Дуже важливий навіть невеликий донат. Давайте разом закриємо цей збір, бо вже доволі холодно. 🔗Посилання на банку (буду зменшувати по мірі закупівлі) send.monobank.ua/jar/7nRCnYCwS3 💳 Номер картки банки 5375 4112 1853 4118 🔤 PayPal [email protected] 💬 мій телеграм t.me/vyramayna 🖥 Інформація по закупівлям тут (таблиця буде оновлюватись) docs.google.com/spreadsheets/d/1orXHpmzMJA2hIq-NtKCiBFk4W6E65d1M6gpXgVllfUs/edit?usp=sharing
-
Люди, питання - від міста моїх батьків/бабусі до фронта десь 20-25км але фронт підбирається 🙁 Що трапляється з вцілівшим житлом на окупованих територіях? а) там нічого не вціліє, шо ти паришся б) все вцілівше русня оформлює на себе, забудьте що у вас там шось було в) якщо вціліє - є шанс що батьки залишаться його власниками і зможуть хочаб за якусь суму продати (але як вони туди попадуть? вони виїхали і звісно вони не там зараз, тільки хата стоїть) Ну і мене турбує - а після окупаціі на ті території вже ніяк не попадеш? Я доначу щоб “страшного” не сталося, але ХЗ що очікувати