(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Смотря какой город по размеру и как долго он будет на линии фронта. По наблюдениям моего и соседних городов - 30-70 % домов побиты в той или иной степени если фронт там 2-3 недели. Попасть туда только через один аэропорт можно и то не факт что пустят, очень многих не пускают.
-
После пое уж точно
-
Но эндгейм там фигня какая-то
-
В 4 прикольная сюжетка, да
-
йеп сіріуслі ) як на мене то сторі не гірша за д2, ну а мувіки очевидно на кілька порядків кращі
-
зараз краще стало старе (ще з релізу): - world bosses - tree of whispers - helltide - nightmare dungeons - legion events - echo of lilith нове (з тих пір) - new difficulty system - realmwalker - tormented bosses - kurast undercity - the pit - infernal hordes - dark citadel - шось ще забув Так шо як я казав вище - стало краще, але звісно не ПоЕ
-
НОВІ ПРАВИЛА СТАТЕВОГО ВИХОВАННЯ В АЛЬБЕРТІ: ЧОМУ БАТЬКИ МАЮТЬ СКАЗАТИ СВОЄ СЛОВО! 📚👨👩👧 Уряд Альберти пропонує законопроект 27, що вимагає згоди батьків на уроки про сексуальність, гендер та ідентичність. Згідно з ним, батьків повідомлятимуть щонайменше за 30 днів до занять, даючи можливість обрати, чи долучатимуться їхні діти. Також планують обов’язкове сповіщення, якщо діти змінюють займенники чи ім’я. 🏫✍️ Прем'єр-міністр Danielle Smith заявляє, що це відповідає запитам батьків, але освітні асоціації та вчителі застерігають: такі правила можуть обмежити доступ до важливих знань і створити додатковий тиск на вчителів. ⚖️📢 Детальніше. #канада #імміграція
-
focus.ua/uk/voennye-novosti/676155-nastup-rf-na-donbasi-biycyam-zsu-zaboronili-vzhivati-slovo-vidstup-video
-
Pit таке, проста timed механіка, а от hordes та undercity - цікаві штуки, але novelty wears off і стає нудно
-
Бачив колись є якийсь засіб , залишаєш в машині на пару днів і всі інші запахи прибирає. Хоча це не точно, може мені то приснилось про такий засіб.
-
Там надо прям сильно бороться с ней. Спец аппараты, все вырывать, геморно
-
Плесень он вряди уберет