(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І це не від мене ж залежить це американскі номери не можуть здвонити на мій канадский. Бо в них дешевий тарив шо пориває лише дзвінки в сша
-
В Carfax одного авто знайшов Lien Record found. Чи це означає, що авто під заставою? Якщо да, то як його диллер продає? Та чи радите взагалі розглядати таке авто для покупки?
-
Вже МІСЯЦЬ так протестують. Я навіть не уявляю як живуть клієнти Хілтона та сусіди...
-
Дякую
-
не робочі години
-
Підкажіть яку insurance обрати щоб покривала більше dental і не важливо скільки все інше та була не дорожче 300 в місяць, Канада, манітоба
-
Роботодавець не дає ніяку, замість цього надає reimbursement по квитанції за ту що сам собі оформиш. Але не дорожче ніж 300 на місяць
-
Привіт, у мене таке питання, у дітей дуже незабаром закінчується паспорт і візітор рекорд. На паспорт подались, його вже виготовили, але він ніяк не можу доїхати. В консульстві обіцяли, що за тиждень він вже буде на місці(сказали, що скоріше за все він вже на місці, але ще не розібрали пошту). На крайній випадок зʼїздимо продовжимо. Але питання, власне, про візітор рекорд. В нинішніх написано, що треба виїхати до їх кінця. Якщо ми подамо на новий ВР до кінця старого ВР з новим (чи продовженим) паспортом, але ще не отримаємо його, чи обов’язково виїзжати дітям з Канади? Блін, ще й віза туди ж.
-
Ну и погибших судя по всему там и близко 200