(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт, у мене таке питання, у дітей дуже незабаром закінчується паспорт і візітор рекорд. На паспорт подались, його вже виготовили, але він ніяк не можу доїхати. В консульстві обіцяли, що за тиждень він вже буде на місці(сказали, що скоріше за все він вже на місці, але ще не розібрали пошту). На крайній випадок зʼїздимо продовжимо. Але питання, власне, про візітор рекорд. В нинішніх написано, що треба виїхати до їх кінця. Якщо ми подамо на новий ВР до кінця старого ВР з новим (чи продовженим) паспортом, але ще не отримаємо його, чи обов’язково виїзжати дітям з Канади? Блін, ще й віза туди ж.
-
Ну и погибших судя по всему там и близко 200
-
Там пиздец, на самом деле Пока не ясно нормально, но похоже что метеорологи все нормально сделали, а местные власти не предупредили вовремя, да
-
Ну и + из-за тёрок центра и региональной власти абсолютно никаких спасателей/армии/етц не было четверо суток - все делали местные сами насколько могли
-
Последняя фраза 🗿
-
❗️💬Настав час починати обкопувати Київ, напевно, а не тільки Покровськ, обкопувати все, — ветеран АТО, виробник військової техніки Мартін Брест. ㅤ Надсилайте новини в анонімний бот ➡️@novosty_kiev_bot 🇺🇦 ➡️ ПІДПИСАТИСЬ ⤵️
-
Ничего 😄
-
я думаю вполне серьезно
-
Не нравится - уезжай Киев надо окапывать на всякий случай
-
там 36 секунд видео, куда тебе ещё короче
-
Ну он типа серьезно или шутка, я не понял
-
так а че