(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Только спустя столько жертв цена капитуляции в разы выше
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/extend-stay.html When to apply for a visitor record You must apply for a visitor record before your current status expires. Схоже на правду
-
можливість капітулювати нікуди ж не ділась
-
І там же Leaving and returning to Canada A visitor record is a document that allows you to stay in Canada longer. It doesn’t guarantee that you can leave and then re-enter Canada.
-
нерелевантно абсолютно
-
Дякую!
-
А беларусь капитулировала или не
-
умови договору мають ціну - про це можна поговорити, а що там буде після капітуляції я навіть уявляти не буду
-
Вопрос не мне
-
а після капітуляції жертв не буде?
-
Я рад что я не человек который принимает такие серьезные решения
-
я б ще відмотав аж до 2004-2006 коли наші дороги реально розійшлись
-
Мне кажется жертв было бы значительно меньше, но утеря государственности. Но сейчас еще не факт что этого не произойдет.
-
Ну мы ж тут типа со стороны прошлого смотрим. Яныка нам предалагали 😄
-
имхо про вариант беларуси можно было говорить если бы яныка не выперли, щас уже ничего общего нет
-
во-во, простих рішень тут нема
-
А Грузія? В них скоро як в Білорусі буде, а обирали вони Європу колись
-
Це закон "напряму", десь чув - це не закон. В Онтаріо в залежності від досвіду саме в компанії вам виплатять один тиждень за рік роботи. Але не більше 8 тижнів. Є ще severance pay, але то треба мати 5 років досвіду в компанії та ще декілька умов зі сторони компанії. В Квебеку, якщо до року - це тиждень, від 1 до 5 - два тижні. В Альберті 2-4 роки досвіду - 2 тижні, менше 2 років - один. Тобто, це все мінімалка та вона не має значення, бо зазвичай кампанії в контракті вписують більше. А менше вписати вони просто не мають права.
-
Читала вчора і сьогодні про різницю між responsibility, accoutability та control. Мені ще не дуже ясно про accountability. Написано «це коли людина відповідає за результати і може пояснити чому так вийшло і пропонує щось зробити як пофіксити» Ну тоді приклад: - я менеджер команди пожежників - горить дім, пожежники стоять чистять сапоги замість того щоб тушити дім - я НЕ можу впливати на пожежників (командувати чи заставляти) і все що я можу це потім пояснити мол «дім згорів, тому що пожежники чистили сапоги» Це якась дуже пасивна позиція тоді, просто наблюдати і відчитатися про результат яким би він не був (позитивним чи негативним)
-
аа от приклад є, все-таки accountable не просто наблюдає Example: Imagine a construction site where a worker (responsible person) is setting up scaffolding incorrectly. The site supervisor (accountable person) notices and steps in to say, “Hey, I see we’re setting up the scaffolding a bit differently than usual. Let’s double-check the procedure to make sure it’s safe.” The supervisor then guides the worker on the correct way to set it up and stays nearby to ensure it’s done properly.
23 Jan 2023, 01:02
585356/633127
4 minutes ago