(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це закон "напряму", десь чув - це не закон. В Онтаріо в залежності від досвіду саме в компанії вам виплатять один тиждень за рік роботи. Але не більше 8 тижнів. Є ще severance pay, але то треба мати 5 років досвіду в компанії та ще декілька умов зі сторони компанії. В Квебеку, якщо до року - це тиждень, від 1 до 5 - два тижні. В Альберті 2-4 роки досвіду - 2 тижні, менше 2 років - один. Тобто, це все мінімалка та вона не має значення, бо зазвичай кампанії в контракті вписують більше. А менше вписати вони просто не мають права.
-
Читала вчора і сьогодні про різницю між responsibility, accoutability та control. Мені ще не дуже ясно про accountability. Написано «це коли людина відповідає за результати і може пояснити чому так вийшло і пропонує щось зробити як пофіксити» Ну тоді приклад: - я менеджер команди пожежників - горить дім, пожежники стоять чистять сапоги замість того щоб тушити дім - я НЕ можу впливати на пожежників (командувати чи заставляти) і все що я можу це потім пояснити мол «дім згорів, тому що пожежники чистили сапоги» Це якась дуже пасивна позиція тоді, просто наблюдати і відчитатися про результат яким би він не був (позитивним чи негативним)
-
аа от приклад є, все-таки accountable не просто наблюдає Example: Imagine a construction site where a worker (responsible person) is setting up scaffolding incorrectly. The site supervisor (accountable person) notices and steps in to say, “Hey, I see we’re setting up the scaffolding a bit differently than usual. Let’s double-check the procedure to make sure it’s safe.” The supervisor then guides the worker on the correct way to set it up and stays nearby to ensure it’s done properly.
-
Я б так не сказала. Accountability- це відповідальність за кінцевий результат і за те щоб побудувати і довести до кінця процес, команду і план роботи так, щоб всі розуміли чому і що треба робити. Також врахувати ризики (пожежники можуть здуріти- треба слідкувати за ними і якомога раніше вирішувати проблему якщо я побачу, що щось не так)
-
Я думав для цього за звичай є антиген
-
Ви про що?
-
Простіше переписувати історію коли немає тих хто памʼятає як було насправді
-
Таргетинг на людей у віці теж не випадково
-
Хотіли або уєбали всіх біо зброєю, а потім попиздили захоплювати все і всіх що лишилося
-
До речі з огляду на плани глобальної війни або глобального перевороту події повʼязані з виникненням ковід обирають нові кольори
-
Ну так от ковида погибли уязвимые. В войне сейчас у них погибают ракалы за 2 ляма. Вот и очистили нацию