(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Китай страждав (деінде), Європа… не в курсі про Америки
-
Помітили як у рашці було всім похуй на ковід, а їх супутник норм «працював»?
-
я колись бачив інфографіку про те скільки в середньому треба слів на накази в різних арміях світу. Це було давно і на руському, ну і загальний посил був в тому шо в руське армії команди коротші і ефективніші ще й 60% тексту це матюки. І оцей приклад про scaffolding як квінтесенція цієї західної культури з зайвим триндєжом - замість того шоб сказати “зробив гавно, впаде і вмреш” розводять демагогію. (я розумію шо це приклад видуманий, але все одно)
-
Та сама хуйня, інші часи та цілі і підходи
-
не против обвинить друг друга
-
нет, это скорее про то что центральное правительство социалисты, а в Валенсии право-центристы
-
всім привіт. питання до фронтенд гуру-ніндзь-майстрів. я дивлюсь на те , як грузиться картинка зафіксувавши швидкість мережі через network throttling спочатки, картинка завантажувалась за 1.8 сек (середнє з 10), я прибрав паралельні запити (більшу частину), та зараз вона завантажується за 1сек якщо завантажувати картинку окремо, опісля завантаження всього сайту, картинка із зафіксованими мережеваими показниками завантажується за 300мс дивлюсь виключно на content download (stalled/queueing та інші кроки ігнорую) власне питання: чим можна подивитись причину того, що content download збільшується. загалом хочеться ізолючати час витрачений на content download (передачу бітиків мережею) та всього іншого використовую h2 протокол