(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Буде два запроса - кожному по 0.5мб в середньому дасть і так далі
-
Якщо поставити 1мб/секунда, це не швидкість кожного запроса, це сумарно скільки на всі запроси даєтся
-
Так нетфорк троттл ставить ліміт на усі запроси сумарно, того картинка і загружается повільніше якщо є інші запроси
-
Спробуй для тесту якусь іншу адресу, з чужого сервера
-
Картинка з твого сервера?
-
Сервер не мій, та й сайт не міг. Я взагалі на різні сайти дивлюсь, та пробую зрозуміти, як картинку завантажувати. Всюди така картина: content download зростає непропорційно кількості паралельних запитів, ось і цікаво чи хтось знає спосіб отримати глибшу аналітику
-
🇪🇪 Лідер Консервативної народної партії Естонії Хельме заявив, що потенційний "мирний план" Трампа з примусом України до територіальних поступок Росії був би найкращим сценарієм для Естонії та інших балтійських держав, інакше їм загрожує втягнення у війну. Зазначимо, Трамп не розкривав конкретних деталей, як саме бачить виконання своїх планів "швидкого припинення війни", у ЗМІ потрапляли лише припущення наближених до нього осіб про те, як це могло б виглядати\ ℹ️ підписатися
-
Всем привет! гайз, а можете плиз прислать образец референс леттер который подошел для подачи на ПР? знаю что там должна быть написана позиция, часы работы, зп, обязанности, период работы... энивей, хотелось бы реальное письмо увидить
-
Удар в псину
-
Дивно, для кого це все було, бомжі ж несистемні в канаді 🥶