(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
можна перефразувати те, що вони казали про корейців на ЛБЗ - "невідомо, що ці вибухові суміші збирались робити на борту літаку", тому можна знову потужно затерпіти
-
Хто б сумнівався, окрім Ілона маска
-
❗️РФ подозревается в заговоре с целью отправки зажигательных устройств на самолеты, направляющиеся в США, — WSJ Представители западных служб безопасности считают, что два зажигательных устройства, отправленные через компанию DHL, были частью тайной российской операции, целью которой было вызвать пожар на борту грузовых или пассажирских самолетов, летящих в США и Канаду. Устройства загорелись в логистических центрах DHL в июле: одно в Лейпциге, Германия, а другое в Бирмингеме, Англия." 💀💀💀 www.wsj.com/world/russia-plot-us-planes-incendiary-devices-de3b8c0a
-
Привет! у кого есть контакты имми консультанта для срочной консультации?
-
Доброго дня всім. Я знаю що не приймав активної участі у цьому чаті, але почитую періодично, маю виправдання, це все в силу моєї інтровертності, і навіть написання цього тексту завдає максимального дискомфорту, але вже крайні часи настали. Три місяці тому втратив роботу через скорочення, і тому прошу вашої допомоги у пошуках роботи, вже будь-якої, під будь-якою я маю на увазі роботу в IT, бо деградоване тіло 31-річного розробника, останні 6 років працюючого ремоут, явно не витримає і неділі важкої праці. Водійського також не маю, ніколи не водив. Повернутися до України чи поїхати до Європи не можу, бо маю дружину з червоним паспортом. Трохи про себе - 8 років досвіду, перший рік з php - wordpress, opencart. Все інше це JavaScript/TypeScript React та Node.js. Останні 4 роки працював як front end. Остання моя компанія була US based. Маю 4 рекомендаційні листи з останніх компаній, від менеджменту, hr-ів, та тім ліда. Де шукав і шукаю: - LinkedIn - Indeed - GlassDoor - Monster - Djinni (так, я не проти працювати на українську компанію) Що робив: - Робив резюме на одну сторінку - Робив гарний темплейт на canva - Робив стандартний канадський темплейт - Робив резюме спеціально під вакансії - Намагався через ментальний біль вказувати всі скіли для вакансії, які згадані, так в тому числі, такі супер важливі як jquery, JSON і навіть прости Господи XML - Подавався як на вакансії недільної свіжості, так і на ті що вже мають 2-3к аплікантів. - Оформлював преміум на лінкедині (більше дизморалі лише від цього) - Намагався звертатись до карєрних консультантів, але схоже на них зараз попит і вони дуже зайняті - Запитував знайомих канадців. - Запитував знайомих у сфері IT (насправді результат приніс лише цей пункт) Які складнощі маю: - Дуже важко взагалі отримати співбесіду (було мабуть 4 з половиною співбесіді за 3 місяці) - У вимогах до JS вакансій все частіше зустрічаються Ruby, Python, Java і тд. Але в мене немає з цим коммерційного досвіду, навіть якщо вчив би зараз. - Так вже вийшло, що маю обмежений досвід з AWS він був на моїх проектах, але всі архітектурні рішення приймав не я. Про те маю добрий досвід з налаштуванням і менеджметом звичайних vps на linux, cron, iptables, nginx, docker і тд. Але це зараз вже нікому не потрібно. - Аргумент про те що в роботодавця скінчились гроші і тому я був скорочений, разом з багатьма іншими виглядає наче зі мною щось не так - Як казав, що маю складнощі при спілкуванні з новими людьми, пункти вище явно не допомагають і скільки б років досвіду в мене не було, кожна співбесіда відчувається як перша і потенційно трактується за слабкість та намагання обдурити (хоча я взагалі не здатен до брехні) - Нписання під майже кожну вакансію кастомного Cover Letter (без використання GPT бо так просять) займає з хвилин 40 мінімум + аналіз вакансії 10 - 20 хвилин і в середньому маю одну годину на вакансію, щоб потім не те що відмови, а й взагалі відповіді не отримати. Як можу описати себе в роботі - Найголовніше для мене це взаємна повага та комфорт усіх у команді - Не маю конфліктів взагалі, моя справа перформити, закривати тасочки - Якщо потрібно працюю більше аби закривати спрінти вчасно - Коли бачу сумнівне рішення, обов\'язково запитую чому так, але не гну свою лінію якщо я нижче по статусу і відповідь мене не влаштовує - Відношусь до всього що роблю, так наче над моїм кодом буде викарбоване моє ім\'я і мені за нього відповідати до кінця життя - Виправляю всі коменти на рев\'ю включно з ідентацією, неймінгом і тп. Вибачаюсь за лонгрід, але завжди маю бути впевнений, що мене розуміють правильно. Дякую за увагу, якщо в когось будуть якісь додаткові поради чи БУДЬ-ЯКІ пропозиції, буду радий вислухати. Додаю своє останнє CV
-
Фіга як техас заговорив
-
Ніхто не казав за весь техас, ну
-
Та релакс, це так легенький мемасик
-
Увесь техас у розрізі однієї приватної думки? Дуже репрезантативно. Післязавтра вже точно будемо знати що і як.
-
Ніхто не казав за весь техас(с) 😁
-
Max Wood помогай
-
Ага)
-
Знатно горить в тебе.
-
Синку з'їби в туман, іди доїбись до дерева
-
То вже визначись, за весь техас ти казав чи ні, хлопчик.
-
А хто це каліфорнія заговорила?
-
Приятно быть с большинством 😬🫶🏻
-
⚡️⚡️63% українців готові терпіти війну стільки, скільки скажуть і буде потрібно, — опитування КМІС В свою чергу, 37% опитаних проживають в Україні. Smak
-
А що саме стало краще? Вдалось швидко знайти роботу чи просто відгуків на резюме більше?
-
Шо там миколка?
23 Jan 2023, 01:02
585453/633901
about a minute ago