(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Катран, я знаю, що багато українців симпатизують трампу
-
що є віра в теперішню владу
-
мені здававлося що навпаки великі компанії виграють якщо Трам прийде
-
а яка аргументація?
-
що якщо ринок зелений перед виборами то теперішня влада лишиться
-
money.com/stock-market-predicts-presidential-elections/
-
а може та перша стаття
-
ось про цю здається я казав
-
www.investopedia.com/us-election-and-stock-market-6822056
-
Ми ж за ринки говорили і їх реакцію на прихід до влади того чи іншого кандидата. В плані економіки Гаріс по ходу гонки була слабка. Тому я і спитав що там говорили в тій статті і чим пояснювали
-
Взагалі це два хуйових кандидати. Один старий шизонутий дід популіст. Інша сіра лівачка з комуністичним минулим і відсутністю сильної позиції
-
IMHO тобі платять не скільки коштуєш, а на скільки продав(принаймні спочатку). Тому синдром скромного "совєтского інженера", треба хоча б маскувати за написаним сценарієм і гарною акторською майстерністю (з імпровізаціями) . Тому, мабуть, треба тижнями поспіль на камеру продавати і підтягувати актьорочку самовпевненості. Кількість підходів та рефлексія переростатиме в якість.
-
Тут є, але написано за три місяці дивитись
-
Ти що начитався Ілона маска в твітері?
-
Відволічітбся до виборів - до моменту поки Трамп не оголосить себе переможцем немає сенсу слідкувати а от далі запасаємось 🍿
-
Прочитав по діагоналі, не знайшов там того про що ти кажеш
-
Всім привіт, Цікавить таке питання, у кого був досвід) В Канаді всюди при оренді квартири треба підписувати договір на 6 місяців, а то і на рік. Що може бути у тому випадку коли ти договір хочеш розірвати раніше цього терміну? В нас така ситуація, що їдемо зараз в місто, Галіфакс, не знаючи чи буде робота нормальна потім і знову ж таки сидіти рік на квартирі без норм роботи теж не дуже. Що хто робив у таких ситуаціях, де ви пожили у якомусь місті півроку, наприклад, роботу не знайшли, хочете переїхати, а договір треба припинити?
-
Казати що був в армії там рік за два 😁
-
В мене 10 років досвіду і мені 27 років, особливо нема куди пиздіти
-
для контексту: русня розповсюдила нові пекельні борошна і люди отримали нове паливо (winkwink) для творчості
23 Jan 2023, 01:02
585688/634449
29 minutes ago