(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну тут має бути і великий і малі. Якщо говорити, про реалії, то ти ж не підеш у АБС скуповуватиме на обід, правда? Тому то все відносно, але посил зрозумів. Тому я вище і писав, що у Європі тратив багато часу, щоб наприклад до торгового центру піти, бо там був Ашан і я не мав ніякого бажання харчуватися продуктами із якоїсь Жабки
-
Что
-
5км можна проіхати за 15 хв на веліку це виходе місто радіусом в 2.5км, в якому мільйон людей
-
Вот миксд юз это прям топово, да
-
15 минут великом vs 40 машиной
-
тобто в тебе не один величезний магазин на 10 км, а 10 маленьких на 1км Те ж саме із школами. В Riverdale, ON саме так і є Плюс змішані вулиці, а не зонування - бізнеси можуть відкриватись в пішій доступності до тих, хто живе поруч *або може доїхати на трамваї/автобусі/велосипеді
-
Если было б 15 минут было бы хуже?
-
Як це можливо зробити веліками я не уявляю
-
Мільйон людей до іншого мільйона може добратися за 40 хвилин
-
Воно і є зараз правильним, в едмонтоні до будь якого місьця можна за 40 хвилин добратися
-
Подожди
-
Щас тебе скажут что когда все нужное в пределах 15 минут это коммунизм
-
І на кожен квадратний кілометр по 50 макдональдсів
-
дистанція зменшується за рахунок нормального планування міста
-
шо 🥲🙃
-
але де конкретно маніпуляція? я відповідав на питання про "краще 40 хвилин на машині ніж 15 на веліку)
-
Я не про то что ты плохо посчитал У тебя есть условные две точки - от каждой до всего нужного 15 минут, но это не значит что между ними 15 минут - между ними и пол часа может быть