(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У менеджменту так, є. Але вони не будуть заходити і показувати хату комусь. Якщо трабл, то так - заради мінімізації втрат екстренно увійти можуть. Але на покази ніхто без мене заходити не буде. Я через спеціальну систему відповідаю коли мені зручно показати квартиру у відповідний час чи ні (за 24 години). Я можу відбивати кожного разу
-
Там есть еще дешевле модель на баксов 200-300, но она прям совсем печальная
-
Ще декілька термінів Трампа і урагани досягнуть великих міст, де їх не було до того
-
Підтверджують стереотип про ідіотів в США, бо демократи історично більше фокусувались на FEMA
-
У нас скучнее как то было
-
А вже не про ключі)))) ок. В законі написано що лл має за 24 години попередити перед показом а тт має не перешкоджати показам, а якщо в якомусь договорі написано щось інше (що суперечить онарійським законам) то здогадуєтесь куди з цим договором можна сходити?)))
-
Це залежить від умов в лізі
-
🍁 Усю американську ніч лідируватиме Трамп. Але швидко рахують голоси у преріях та сільській місцевості. Там переважають реднеки, фермери та інші консервативні прошарки населення «глибинного народу», які, як правило, голосують за республіканців. Проте, зранку картина почне потроху мінятись. Каліфорнія, Нью-Йорк та інші великі конгломерації підтягнуть демократів. Що буде на виході, не знає ніхто - ні букмекери, ні CNN, ні Арестович, ні навіть Саша Грей. Це вони так, пальцем в небо тицяють - аби вумними здаватись. Спокійно зачекаємо, спокійно сприймемо вибір американського народу і, перед тим, як істерити чи навпаки - кидати вгору чепчики, усвідомимо, що передвиборчі і післявиборчі слова/дії кандидатів можуть багато у чому не співпадати. Реальна політика розпочнеться чи не з чистого листа. Плюс секторальні вибори у Сенат, які теж матимуть свої наслідки. Тому гнатися за проміжними цифрами не бачу сенсу. Тихої ночі, любі мої українці-америкознавці... Хоча, мабуть, вже доброго раночку!