(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та те саме, але поки що без цього легше. Планую продовжувати як мінімум до Різдва)
-
Хоча пафосу було...
-
Але реально це питання не того що Трамп любить чи хоче для України, а його власного іміджу.
-
А ще він старий вісімдесятирічний пєрдун
-
І шо? Вони обидва нвчого не можуть закінчити
-
Тут така штука що в нього важелів більше і дубина товща і довша.
-
Нє, в мене занадто важке життя, що б не випити смачний коктейльчик
-
Різниця в тому що Зеля - президент України, а Трамп потенційно наступниц президент США.
-
Или это или ничего
-
Мені просто ці заяви Трампа "я завтра закінчу війну" == заяви зелі в 2019 " я сяду з путіним, домовлюсь , подивлюсь в очі та закінчу цю війну". 1 в 1. Цікаво ті хто тоді на це купився що щараз думають? І знову вірять?
-
Роблю модну оранж каву бо не пью вже місяць десь в якості експерименту
-
І це типу пат, бо без цього не запрацює парламент і це може тригернути повторні вибори.
-
А консерватори сказали що теж не будуть апоінтити)
-
Типу спікер не рахується як член фракції.
-
Я читав що в NDP там більшість лише на одне крісло, і вони її втратять якщо заапоінтять спікера)))
-
Там Коста Рику Трамп не хочет опекать в военном плане. Интересно почему и что это значит для коста рики если трамп победит
-
З нею нічого не так окрім вміння дурити голову тим хто їй вірить.
-
А гаваї голосують?
-
Я жавно кажу що срака повна. Як на мене зараз шанс лише на перемир'я (тимчасове, хто б там що не казав чи писав) і тоді якщо влада в Україні не продовбе це перемир'я. Хоча на Українську владу надіятись (будь-яку) то ще більш бестолково чим на Байдена.
-
А що з нею не так?
23 Jan 2023, 01:02
586252/641776
4 minutes ago