(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вроде🤔
-
Поздно, завтра последний день подачи
-
на грин карту подаваться или не?
-
Историческое событие прямо счас))
-
Кто смотрит?
-
Да уже речь вон Трамп говорит
-
Интересно, он вот опять упомянул мигрантов, это только south border или наши тоже
-
Ну ми типу як лігал. До поки продовжують ю4ю
-
А, понял
-
бо йому лише два голоси залишились і він виграв всі 3 спірні штати
-
youtu.be/umpalMtQE50 трохи про освіту респів
-
Я не понял а чё поздравляют Трампа, если ещё выборы не закончились
-
звісно так, треба країну рятувати, бачиш шо робиться
-
⚡️В знак підтримки перемоги Трампа, Верховна Рада оголосила про перейменування Івано-Франківська на Дональдо-Трампівськ
-
www.youtube.com/watch?v=ecKgqJRvZ5M
-
привет. кто-то подавался на ПР с помощью ЛМИА? мне IRCC прислало сомнения в моей заявке и консультант предлагает срочно делать закрытый ворк пермит (это нужно выехать заехать и на границе попросить закрытый вп). однако правила IRCC говорят что нужно LMIA, просто иметь ворк пермит действующий и валидный оффер (указывающий 40 часов в неделю, не сезонную работу и что мне предлагают работу минимум на 1 год, чего у меня нет в оффере). спасибо
-
У нас коли звільняє тебе компанія, то теж забирають доступи але платять ще за місяць роботи. Чілиш за рахунок компанії. А коли сам уходиш (і коли ти Лєна 😂) то їбошиш до останнього
-
ми домовилися що після звільнення якшо шось дуже від мене буде треба - то possible, але то буде погодинна оплата. Може йому теж платили.
-
Саме смішне що в мене трудно забрати доступи бо ніхто не знає як то робити 🤣😂😅 це п**ць. Я не спеціально їй-богу 😂 у мене в todo листі на цей тиждень написати магуал як доступи закривати
-
Ты ж столько лет в айти, какая жалость и лояльность к компании)
23 Jan 2023, 01:02
586364/631019
about 2 hours ago