(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Північна росія 🤦🏻♀️
-
так я по ньому і робив :) там все співпадає крім 1 сторінки
-
два тижні від найперших аплікейшенів
-
секція скілів теж по висоті багато місця займає але вирішив що розділити по категоріях буде читабельніше бо якщо просто накидати купу слів як теги воно не дуже ок, зате мало місця займає
-
Варто також погратись з інтервалом між рядками
-
ніби старався саме основне писати, не знаю що звідти викинути хіба зробити менший шрифт і за рахунок компонування втиснути якось
-
Дуже бажано вмістити на 1 сторінку
-
Я на ярмарці робіт до одних підійшов запитати за роботу, то мені сказали, що у них франкомовний колектив і мене тільки тому не візмуть.
-
Привіт Накидайте, будь ласка, конструктивної критики по резюме. Бачив гайди по складанню резюме які тут шарили, намагався їх дотримуватися. Наразі розіслав вже більше 50 аплікейшенів а запрошень на співбесіди значно менше ніж хотілось би (десь 1/5 вже відповіли що не підходжу їм, решта поки без відповіді), не розумію чи проблема в резюме/профілі чи треба більше часу/аплікейшенів. Також буду вдячний якщо підкинете якісь цікаві релевантні вакансії/рефки. drive.google.com/file/d/1apjfGPL2N8oZjuEA130EQwf7Inl8Kq2F
-
Новая валюта😂
-
⚡️Еще один можемповторитель: премьер Венгрии Орбан привалил на футбольный матч в шарфе с изображением карты Австро-Венгерской империи с частью украинских и румынских земель.