(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ніби старався саме основне писати, не знаю що звідти викинути хіба зробити менший шрифт і за рахунок компонування втиснути якось
-
Дуже бажано вмістити на 1 сторінку
-
Я на ярмарці робіт до одних підійшов запитати за роботу, то мені сказали, що у них франкомовний колектив і мене тільки тому не візмуть.
-
Привіт Накидайте, будь ласка, конструктивної критики по резюме. Бачив гайди по складанню резюме які тут шарили, намагався їх дотримуватися. Наразі розіслав вже більше 50 аплікейшенів а запрошень на співбесіди значно менше ніж хотілось би (десь 1/5 вже відповіли що не підходжу їм, решта поки без відповіді), не розумію чи проблема в резюме/профілі чи треба більше часу/аплікейшенів. Також буду вдячний якщо підкинете якісь цікаві релевантні вакансії/рефки. drive.google.com/file/d/1apjfGPL2N8oZjuEA130EQwf7Inl8Kq2F
-
Новая валюта😂
-
⚡️Еще один можемповторитель: премьер Венгрии Орбан привалил на футбольный матч в шарфе с изображением карты Австро-Венгерской империи с частью украинских и румынских земель.
-
Наличие работы на европейского работодателя (не увольнялся еще) повышает шансы получить кредитку с приличным лимитом (ну хотя бы 2к)? или местным банкам нравится только местная работа? И куда лучше пойти ньюкамеру за кредиткой? Я понимаю, что этот вопрос уже сотни раз задавали, но все же)) В TD предложили только secured кредитку на 500$ моих же
-
60 днів в Онтаріо) В інших провінціях відрізняється
-
В наш час тяжко зрозуміти хто жартує а хто дійсно так вважає. Маск не все могутній, а через fud мжна рухати ціни тільки низколіквідеі активи