(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Это много?
-
Может так будет быстрее чем френч учить
-
А есть?
-
Тегніть мене хтось пліз, забаголось повідомлення
-
Обрання Трампа з Венсом та Маском — ідеальний кейс стресс/пенетрейшен/перформанс-теста на проді для усієї американської системи цінностей, що служить фундаментом для її державності і, як наслідок, глобального впливу. На відміну від азійських автократій та неспроможних кланово-олігархічних пост-совкових утворень, в США має працювати система стримань та противаг (інститут репутації, свобода преси, верховенство права, недоторканість майна/гідності/здоровʼя, невідворотність покарання), що гарантує певну інерцію при зміні курса. Через це персонально я не очікую жодних кардинальних змін у політичному курсі принаймні у 2025, а далі є всі шанси, що Трамп нарешті «хакне демократію» в стилі Орбана і тоді усьому цивілізованому світові нарешті настане час прокидатись, бо цей ретард стане стресс-тестом на проді не тільки для США, а й для усього світового устрою, системи міжнародної безпеки та інституцій (с) Доу
-
ніби немає якихось чітких вимог до того, думаю підійде оцінка рієлтора що на таке то число ринкова вартість була така то. Оцінка потрібна буде якщо будуть питання від податкової. Чи потрібно десь вказувати що в цьому році продали нерухомість на жаль не знаю 🤷♀️. теоретично якщо не було доходу то ніде нічого не потрібно вказувати і нічого платити. Я б на всякий випадок мав перекладений документ про продаж на випадок якщо будуть питання звідки гроші.
-
В будь якому випадку, дуже сподіваюсь, що після війни це все буде розслідувано і проаналізовано, наскільки сучасні рішення та фактори, такі як корупція, повпливали на ситуацію
-
Хоча Ізраїль ніхто не хотів підтримувати із самого початку + є ще додаткова історія з тим, що корупція це непряма робота на ворога, особливо в сфері оборони або бюджетних коштів
-
цікаво, коли Ізраїль почав боротись із корупцією після отримання незалежності та війни Явно не на третій рік війни і навіть через 30 та 40 років незалежності все одно були корупційні скандали Погоджуюсь, що може краще зберегти незалежність, а боротьбу із корупцією вже наступним приорітетом розглядати