(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так а в смысле в Канаде налоги ниже чем в юс
-
Входять мудило в спортивних штанцях і Люда, вони повзуть раком, згинаючись під маслом. В очах у них щастя. Мудило в спортивних штанцях. А я тєбє говоріл, што когда-нібудь етот дєнь настанєт, ето будєт, а ти нє вєріла.
-
ого, оце трансформація
-
С этим сложно спорить конечно)
-
менша зарплата - менші податки, логіка в цьому трохи є)
-
Вирішила піти проти несистемності
-
Ми в %😀 але гарний варіант підрахунків
-
Я выше написала Сиэтл вс Ванкувер, от штата к штату и провинции надо сравнивать. В описанном случае в Сиэтле нет стейт такса, а у нас есть провинц, так что там налоги ниже. Но так же там включается сошл секьюрити, котрого нет у нас, и разница, мне кажется, все равно будет в сторону США, но небольшая, так что, возможно, не для всех сыграет
-
Якщо говорити про подоходний податок, то в штаті Вашингтон має нижче виходити, бо там немає його на рівні штату, тільки федеральний залишається, де такс брекети набагато приємніші
-
Я саме так вже двічі й написала)
-
Точно, я просто хронологічно читаю стрічку)
-
Дякую🙏
-
так ще не здавали декларацію, та й в першій можна не вказувати це
-
вся русня активізувалась
-
Кагарлик колись вже був... poltava.to/news/78748/
-
Це дуже смішне відео
-
out.reddit.com/t3_1gln4dn?anon=1&app_name=ios&token=AQAAWPosZxvH5q7yga3_nV8PCj5N0DrBYgmvug5r05s7iNrwzjTP&url=https%3A%2F%2Fwww.mirror.co.uk%2Fnews%2Fworld-news%2Fputin-sends-trump-secret-congratulations-34054251
-
Коли ти абсолютно безпринципне лайно і можеш дозволити собі брехати абсолютно прямо і без будь-яких обмежень - у тебе широкі можливості впливати на малоосвічену категорію людей, яких більшість. Перемога трампа це просто черговий доказ цього 🤷♂
-
www.reddit.com/r/HENRYUK/s/qOPeO7K58f
-
у рашки збс пропаганда, да
23 Jan 2023, 01:02
587098/634574
about a minute ago