(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
дядьку тримайся контексту
-
Нічого з того, що нам дають, не потрібно для того щоб закрити Китаю морські ворота.
-
запасів зброї
-
Половина запасів чого? Томагавків чи ф16-35?
-
ну ти між "мало на що впливає" та "виживе" постав ще дещо
-
І його ще треба буде втримати, що у випадку з морськими можливостями США задача для Китаю від безперспективної до неможливої, в залежності від того наскільки США будуть на це злі.
-
Навіть якщо Китай захопить Тайвань, то глобально це мало на що впливає. Індустрія чіпів виживе, хоч і з незручностями, все решта в світових масштабах то нічого.
-
я писав про тайвань а не про блокаду китаю
-
ну от буквально як русня вивчала тему і вважала 3 дні реалістичним планом
-
Он там на повідомлення вище написали про те, скільки реально ресурсів треба на блокаду Китаю.
-
я лише про наявність ресурсів у заходу бути і тут і там і там одночасно
-
Про які запаси для блокади ви сперечаєтесь? Для морської блокади достатньо буде 2 АУГ та заяви про "все на дно". І страхові самі заборонять туди плавати
-
Трохи реалістична, бо я вивчав тему.
-
Окей, що рашка зробить такого, чого вона не зробила в україні?
-
трохи небезпечного рівня впевненість )
-
В Китайців непогано з мікроелектронікою, але bare metal в них шмурдяк.
-
відстань від китаю до тайваню дозволяє закидати його ракетами вздовж і впоперек, ось із цього все почнеться якщо почнеться
-
Це не спрацює навіть проти поточних запасів НАТО.
-
Ви так кажете, наче в рашці 3-метрові великани мегамозки з великим досвідом. Досвід кидати мясо на мінні поля, хіба що, і доставляти мясо на передок.
-
я лише зауважу що у русні все готово, а у нато теоретично можливо якось колись буде екстренне щось там
23 Jan 2023, 01:02
587136/637247
about an hour ago