(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.youtube.com/watch?v=3E6Yt-djpZs
-
Так, звичайно. Хтось може почати війнушку. Але з поточною розстановка сил навіть якщо рашка і Китай разом рипнуться, то це швидко стане для них обох печально. Світової війни на багато років з поточною розстановка сил не буде - немає навіть комбінованої сили в світі яка буде здатна вистояти більше ніж кілька місяців, і то максимум поки розчехляють станки для томагавків.
-
Привіт. Мені порадили цю групу, оскільки я шукаю offer в Канаді. Не дуже схоже, що це по темі групи, але спитати варто. Offer шукаю навколо Vancouver, оскільки хочу перебратись туди до друзів, і хочу податись на provincial nomination від British Columbia. Робота - краще за все engineering manager або product manager, хоча architect, software engineer, site reliability engineer або навіть network engineer, DevOps та project manager теж переживу. Нічого не маю проти DevOpsів, просто мені дуже не цікава така робота. Резюме - тут: docs.google.com/document/d/1MMqfAMypRzTjYOdrC5lxRSxOdpc1o9VRUS5kaXtImfM Якщо є питання - залюбки відповім. І - заздалегідь дякую.
-
Привіт. Мені порадили цю групу, оскільки я шукаю offer в Канаді. Offer шукаю навколо Vancouver, оскільки хочу перебратись туди до друзів, і хочу податись на provincial nomination від British Columbia. Робота - краще за все engineering manager або product manager, хоча architect, software engineer, site reliability engineer або навіть network engineer, DevOps та project manager теж переживу. Нічого не маю проти DevOpsів, просто мені дуже не цікава така робота. Резюме - тут: docs.google.com/document/d/1MMqfAMypRzTjYOdrC5lxRSxOdpc1o9VRUS5kaXtImfM Якщо є питання - залюбки відповім. І - заздалегідь дякую.
-
Так, впевнений. В Швейцарії є масса плюсів. Але я для країни - "понаїхавший". У мене немає паспорту країни Євросоюзу, прав всередині країни менше, ніж у швейцарців та європейців. Наприклад - я спробував відкрити бізнес, але у мене немає на це права, треба отримувати дозвіл. Бюрократи дозвіл не дають, і у мене тепер вибір - втрачати work permit або, забувши про бізнес, йти працювати на місцеві фірми. І це - після 8ми років тут. Так що - я жалкую, що не переїхав в Канаду, коли ще працювали CUAET-візи.
-
Підскажіть будь ласка, хтось проходив такого роду тестування на дев вакансію? The assessment will take approximately 2 hours to complete and consists of the following: Part 1: Skills Assessment A 60-minute logic and critical thinking assessment A 30-minute reading comprehension and vocabulary assessment; and A 20-minute writing exercise Part 2: Personality Assessment Three short personality assessments (approximately 5-7 minutes each)
-
Сьогодні тягалися на стендапі з замовником Він: мені треба оцей репорт (він хоче хітромудрений фінансовий репорт який дуже складно згенерувати маючи ті дані що є у нас, плюс ці дані розкидані по трьох базах даних і в деяких місцях неповні або противоречиві) Я (вже пятий стендап підряд) - я розумію що вам треба, я не розумію як це зробити маючи ті дані шо є у нас Він: Я теж не знаю але мені треба цей репорт Називається “їбіться хоч конем але дайте мені репорт”. Ну я знаю що робити - завести таску на создання того репорту, і положити в “через спринт”