(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, впевнений. В Швейцарії є масса плюсів. Але я для країни - "понаїхавший". У мене немає паспорту країни Євросоюзу, прав всередині країни менше, ніж у швейцарців та європейців. Наприклад - я спробував відкрити бізнес, але у мене немає на це права, треба отримувати дозвіл. Бюрократи дозвіл не дають, і у мене тепер вибір - втрачати work permit або, забувши про бізнес, йти працювати на місцеві фірми. І це - після 8ми років тут. Так що - я жалкую, що не переїхав в Канаду, коли ще працювали CUAET-візи.
-
Підскажіть будь ласка, хтось проходив такого роду тестування на дев вакансію? The assessment will take approximately 2 hours to complete and consists of the following: Part 1: Skills Assessment A 60-minute logic and critical thinking assessment A 30-minute reading comprehension and vocabulary assessment; and A 20-minute writing exercise Part 2: Personality Assessment Three short personality assessments (approximately 5-7 minutes each)
-
Сьогодні тягалися на стендапі з замовником Він: мені треба оцей репорт (він хоче хітромудрений фінансовий репорт який дуже складно згенерувати маючи ті дані що є у нас, плюс ці дані розкидані по трьох базах даних і в деяких місцях неповні або противоречиві) Я (вже пятий стендап підряд) - я розумію що вам треба, я не розумію як це зробити маючи ті дані шо є у нас Він: Я теж не знаю але мені треба цей репорт Називається “їбіться хоч конем але дайте мені репорт”. Ну я знаю що робити - завести таску на создання того репорту, і положити в “через спринт”
-
боже, мої співчуття, яке горе в тебе сталося шо ти став користуватись вотсапом?
-
чекніть ще оцю групу @FaangInterviewUa може хтось реферне вас в фаанг тут з вашим досвідом
-
Просто що б ви робили якщо дають задачу яка майже недосяжна. Шось тіпа “нам треба підняти профіт фірми в 7 разів в цьому році” Ваша відповідь: а) “Ви здуріли? Я не знаю як це зробити” б) “Я спробую, але успіх не гарантую” в) Кажеш “Дада канєшно” і робиш 200500 задач на всю команду
-
Якщо це питання через роздратування, то ви, наскільки я зрозумів, через тиждень вже там не працюєте. Це повинно допомагати ігнорувати неприйнятне. Якщо ж це насправді питання, то такі запити зазвичай: - Ознака некомпетентності людей, які роблять замовлення, не розуміючи, що його не можна виконати. - Результат бажання замовника перекласти на вас відповідальність або, принаймні, головний біль. Якщо замовник - керівник, а не просто клієнт, то це - ознака некомпетентності менеджера. Тобто той самий пункт #1. - Відсутність розуміння замовником складнощів реалізації запиту. Завжди, з будь-якою проблемною ситуацією, варіантів - love it, change it or leave it. Є сенс спробувати замовнику пояснити проблеми. Або знайти компроміс: "ми не можемо зробити те, що ви хочете, але можемо щось отаке, або просто зробити частину того, що вам потрібно". Якщо це (change it) не працює, а ситуація дратує (не виходить love it), то варіант один. І ви його вже собі вибрали.