Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 372.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Декомпозиція
    1 Reply Last reply
    0
  • t322954591T Offline
    t322954591T Offline
    Elena S
    wrote on last edited by
    Так, я просто на майбутнє намагаюсь зрозуміти - от ставлять задачу яка просто жесть. Просто жостка непонятна задача яку взагалі неясно як досягти і нема гарантій шо вийде. Які мають бути дії.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    За пораду - дякую. Яле мені вистачило Гугла, здоров'я дорожче. Якщо б я міг оте терпіти, то продовжував би щасливо працювати на Гугл в Швейцарії.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Я можу уявити, що така реакція може бути результатом небажання таку роботу виконувати. Тобто теоретично замовлення можна виконати, але відчуття, що "я так не можу". Слід себе спитати, чи цей тут варіант. Якщо так, то, можливо, це - результат перенапруження на роботі, слід щось робити, щоб взагалі не вигоріти. А завдання тоді поки що, як тимчасове рішення, передати комусь, для кого воно прийнятне. Один з підваріантів - може бути ситуація "я на таке не підписувався". Можливо, ви можете замовлення виконати, але відчуваєте, що вам за таке не платять. Але, якщо б платити, то було б нормально. Тоді слід про це поговорити з замовником: "можу допомогти, але хочу за це стільки-то". Якщо не в небажанні справа, якщо реально замовлення виконати неможна, то варто спробувати поговорити з замовником. Те, що зрозуміло вам, може бути далеко не очевидно для замовника. Якщо у вас не виходять такі розмови - бо у людей таланти різні - знайти когось, хто вам допоможе, побуде перекладачем між вами та замовником. Ну і третій варіант - коли замовник або бовдур, або мерзота. Варто розуміти, що такі люди існують, що з ними контакту уникнути не вийде. Але можна себе від таких людей ізолювати після того, як зрозуміли, що людина така.
    1 Reply Last reply
    0
  • t405219064T Offline
    t405219064T Offline
    Не Бэд Трип
    wrote on last edited by
    особенно збс если у вас там разные датасорсы, а не просто 3 отдельных постгреса
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей Артурович
    wrote on last edited by
    За спринт в 2 недели? Он бы уволился бы…😏
    1 Reply Last reply
    0
  • t322954591T Offline
    t322954591T Offline
    Elena S
    wrote on last edited by
    це як я би чоловіку поставила задачу “хочу дім в 6 бедрумів і лімузін” і наблюдала би як він мучиться, не моя ж проблема важко? ну декомпозіруй! ти шо не знаєш як декомпозірувать?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей Артурович
    wrote on last edited by
    ґ) генерируем абы как и даем возможность редактировать данные, потом сохраняют пусть сами
    1 Reply Last reply
    0
  • t405219064T Offline
    t405219064T Offline
    Не Бэд Трип
    wrote on last edited by
    обнаружил только что в коде
    1 Reply Last reply
    0
  • t217669277T Offline
    t217669277T Offline
    Mykola Buhai
    wrote on last edited by
    Ебни все данные в чат жпт пусть он посчитает
    1 Reply Last reply
    0
  • t322954591T Offline
    t322954591T Offline
    Elena S
    wrote on last edited by
    та просто оце в 9 ранку знов був стендап і знов каже давай репорт, я кажу “батя я стараюсь”! пояснила алгоритм, пояснила де не сходиться, розмалювала схему-діаграму він такий “ну я не знаю але репорт треба, придумай шось” 😂️️️️️️
    1 Reply Last reply
    0
  • t322954591T Offline
    t322954591T Offline
    Elena S
    wrote on last edited by
    це коли у чоловіка вже теж все сіпається 😂️️️️️️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    12 з 10 - це коли вже третє око сіпається?
    1 Reply Last reply
    0
  • t322954591T Offline
    t322954591T Offline
    Elena S
    wrote on last edited by
    та я вже вигоріла давно, в мене 12 з 10 признаків нервного перенапрягу (вчора дивилась відео якраз про це) по хорошому (якщо би я тут залишалась) треба було вже брати місяць сабатікалу. тобто тут не то шо “не хочу” а “я вже не вивожу шукати як зробити шоб воно зійшлося”
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii R
    wrote on last edited by
    Це ред флаг, але зараз такий ринок, що роботодавці можуть поставити етап з жонглюванням мʼячами під час вирішення архітектурних задач і люди все одно будуть йти на ці співбесіди
    1 Reply Last reply
    0
  • t125286959T Offline
    t125286959T Offline
    Serj
    wrote on last edited by
    А джоінт таксейшн? Навіть в європах воно є, а в Канаді вирішили відмінити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Ви писали, що маєте вибір в Європі або іти працювати на місцеву компанію, або забути про ворк перміт, але ви хотіли відкрити бізнес. Надіюся ви порахували бали для імміграції в Канаду. Бо тут без роботи на місцеву фірму теж тяжко конкурувати за Перманент Резіденсі доки(PR). Я не кажу, що то неможливо, просто будьте готові до великої конкуренції і робота на місцеву компанію - то плюс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Я тому і шукаю роботу в Канаді, бо наявність офферу - це вимога тепер provincial nomination / express entry. Так, я розумію, що мені треба буде відкласти свій бізнес в сторону на якийсь час. Але принаймні країна буде з нормальнім ставленням до іммігрантів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anton Golubovskyi
    wrote on last edited by
    Ну ми у себе для таких замовників (для нас це bi тіма) прикрутили superblocks. Дуже допомогло в обʼєднанні даних з різних сорсів і можна тепер казати «і*іться самі як це відобразити, дані всі ми вам віддали» PS дуже раджу в таких кейсах віддавати їм рід-репліки, бо запити вони зазвичай не оптимізують ;)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii R
    wrote on last edited by
    З мого досвіду, канадці дуже люблять українських мігрантів, але знайти канадця в Канаді це задача на 21 сторіпоінт, поки що найкращій соціальний досвід я отримував в маленьких містах, де немає мігрантів. Людині з досвідом та вищою освітою (майстер) отримати ПР та паспорт легше ніж в Європі, але життя в місті тут дуже сильно відрізняється від Європи і не всі можуть адаптуватись.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags