(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я можу уявити, що така реакція може бути результатом небажання таку роботу виконувати. Тобто теоретично замовлення можна виконати, але відчуття, що "я так не можу". Слід себе спитати, чи цей тут варіант. Якщо так, то, можливо, це - результат перенапруження на роботі, слід щось робити, щоб взагалі не вигоріти. А завдання тоді поки що, як тимчасове рішення, передати комусь, для кого воно прийнятне. Один з підваріантів - може бути ситуація "я на таке не підписувався". Можливо, ви можете замовлення виконати, але відчуваєте, що вам за таке не платять. Але, якщо б платити, то було б нормально. Тоді слід про це поговорити з замовником: "можу допомогти, але хочу за це стільки-то". Якщо не в небажанні справа, якщо реально замовлення виконати неможна, то варто спробувати поговорити з замовником. Те, що зрозуміло вам, може бути далеко не очевидно для замовника. Якщо у вас не виходять такі розмови - бо у людей таланти різні - знайти когось, хто вам допоможе, побуде перекладачем між вами та замовником. Ну і третій варіант - коли замовник або бовдур, або мерзота. Варто розуміти, що такі люди існують, що з ними контакту уникнути не вийде. Але можна себе від таких людей ізолювати після того, як зрозуміли, що людина така.
-
особенно збс если у вас там разные датасорсы, а не просто 3 отдельных постгреса
-
За спринт в 2 недели? Он бы уволился бы…😏
-
ґ) генерируем абы как и даем возможность редактировать данные, потом сохраняют пусть сами
-
обнаружил только что в коде
-
Ебни все данные в чат жпт пусть он посчитает
-
та я вже вигоріла давно, в мене 12 з 10 признаків нервного перенапрягу (вчора дивилась відео якраз про це) по хорошому (якщо би я тут залишалась) треба було вже брати місяць сабатікалу. тобто тут не то шо “не хочу” а “я вже не вивожу шукати як зробити шоб воно зійшлося”
-
Ви писали, що маєте вибір в Європі або іти працювати на місцеву компанію, або забути про ворк перміт, але ви хотіли відкрити бізнес. Надіюся ви порахували бали для імміграції в Канаду. Бо тут без роботи на місцеву фірму теж тяжко конкурувати за Перманент Резіденсі доки(PR). Я не кажу, що то неможливо, просто будьте готові до великої конкуренції і робота на місцеву компанію - то плюс
-
Я тому і шукаю роботу в Канаді, бо наявність офферу - це вимога тепер provincial nomination / express entry. Так, я розумію, що мені треба буде відкласти свій бізнес в сторону на якийсь час. Але принаймні країна буде з нормальнім ставленням до іммігрантів.
-
Ну ми у себе для таких замовників (для нас це bi тіма) прикрутили superblocks. Дуже допомогло в обʼєднанні даних з різних сорсів і можна тепер казати «і*іться самі як це відобразити, дані всі ми вам віддали» PS дуже раджу в таких кейсах віддавати їм рід-репліки, бо запити вони зазвичай не оптимізують ;)
-
З мого досвіду, канадці дуже люблять українських мігрантів, але знайти канадця в Канаді це задача на 21 сторіпоінт, поки що найкращій соціальний досвід я отримував в маленьких містах, де немає мігрантів. Людині з досвідом та вищою освітою (майстер) отримати ПР та паспорт легше ніж в Європі, але життя в місті тут дуже сильно відрізняється від Європи і не всі можуть адаптуватись.
-
Тобто проблема в тому, що майбутнє дуже негарантоване. Я краще на PR в Канаді рік відпрацюю. І буду жити в країні, яка не ставиться до мене як до хламу просто тому, що я - іммігрант. Бо цей тиск разом з відсутністю стабільності - це нездорове відчуття. Швейцарія - особлива. В інших країнах Європи може бути простіше.
-
Не хочу тут розводити оффтоп. А це обговорення може бути довгим. Якщо хочете - можемо продовжити в якомусь більш профільному каналі. Тільки кілька фактів. В Швейцарії до аналогу PR (C permit) - мінімум 5 років з моменту прибуття в країну. Мені після 6 відмовили, бо "у вас за останні 5 років була перерва в роботі, довша за 3 місяці", тепер чекати доки буде 10 років в країні. До шансу паспорту після того мені - ще 2, тобто 12 всього. Це не залежить від того, що в PR відмовили. Плюс на паспорт треба жити в одному місці від 2х до 5ти років. Нещодавно на федеральному рівні прийняли рішення, що не можна цей термін ставити довше 5ти років, бо в частині кантонів була вимога в 7. Тобто - якщо ти переїхав в середині країни, наприклад - по роботі, то відлік на паспорт цих років йде з нуля. При цьому європейці отримують тимчасову візу (яка до PR) на 5 років, а всі інші - на один рік, оновлювати треба щороку. Якщо на момент оновлення роботи немає - у тебе проблеми.