(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
справедливости ради много канадцев уехало в сша за бОльшими зарплатами
-
Так а які взагалі у молоді можуть бути хвороби що симптоми вони не помітили, але хвороба серьезна щоб в армію не брали?
-
те кто искренне любят канаду очень grumpy
-
Ні. Ну, тобто, Гугл платив поверх зарплати ще щось біля 350 на місяць - на страхування. Та й на транспорт виділяв. Але то вже від власного бажання. Зазвичай твоє страхування - то твоя справа, а не роботодавця.
-
Ну ще аутизм можливо, але то все в копілку до депресіі можна кидати
-
Ну це частково жарт звісно, але зробити аналіз на все що тільки може бути то нереально дорого + є чимало інвазивних процедур які робити по приколу не варіант
-
Є якусь пруфи що у молоді великий відсоток недіагностованих хвороб (достатньї сили щоб не брали в армію)?
-
І все?
-
Але я про частину «недообслідувані» казав
-
В мене депрессія, я ніби як придатний з нею
-
t.me/uaitincanada/98169/647029
-
Можна ще погуглити "switzerland slave children". Ще в 60х роках була практика відбирати дітей у "поганих" батьків і віддавати їх у "навчання" фермерам тощо. Спали в хліву, впахували. Чарівна країна. Зміни є, але ще не все вивітрилось.
-
Ти ж сам мабуть по довоєнним міркам непридатний, га?
-
Оо а є тут чатик з рецептами?
-
Це я думаю теж міф))
-
а у вас немає куает-візи? ви хочете шукати роботу, щоб роботодавець робив LMIA спочатку?
-
334 мільйони мінус жінки пенсіонери та діти, а потім вже від того що залишилось мінус 70%
-
Їм і 110 млн не треба. На них ніхто не буде по суші нападати
-
Тобто 70% серед чоловіків якогось віку
-
Я думаю це 70% з тих хто вже під критеріі підпадав
23 Jan 2023, 01:02
587423/637418
41 minutes ago