(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ох вейт 🥶💀
-
Ти шо, це ж тільки якщо президент клоун люди будуть ухилятся
-
вторая колонка это женщины
-
www.cbc.ca/news/canada/toronto/kidnapping-toronto-businessman-cryptocurrency-1.7376679
-
А із тих 20 буде 19 млн ухилянтів
-
согласно википедии именно пригодных 60 миллионов. из них пусть 20 совсем годных. тоже неплохо
-
У моєї сестри була куает візітор віза, вона попросила і їй дали ВП (але це було рік тому)
-
Та і взагалі все залежить від офіцера ж і плюс казали що можна дать на лапу поговорити, пояснити і попросити ВП
-
Підтвердження треба шукати в більших укр групах, тут як я розумію всі прилетіли "вчасно"
-
если 1.3кк служат из 20 миллионов доступных
-
А ще питання, як по зп там? Чи levels.fyi показує реальну картину? Чи насправді середня зп сильно менша
-
www.statista.com/statistics/264443/the-worlds-largest-armies-based-on-active-force-level/ похоже на правду
-
Я ж кажу лишня тища кадів і день вільного часу
-
Якщо не помиляюсь то прямо в листах що приходили на пошту було так написано.
-
Чи є якесь підтвердження такому відчуттю?
-
З ОВП все ж трохи простіше буде знайти роботу
-
Здається їм пофіг. Вже навіть мені пофіг))
-
чому перетворилась? ви ставили галочку що хочете працювати коли оформляли? ще при в'їзді дають ворк перміти, в основному такі відгуки про реальні ситуації
-
Ще фолоу ап питання. Як з доступом до лікарів? Можна на наступний день записатись до спеціаліста чи місяці очікування зазвичай?
-
Я також читала, що людям дають ОВП в аєропортах, якщо є той пре-аппрувд лист та дата на ньому не expired. «need to meet general requirements» - то напевно можуть попросити показати гроші, щоб знати, що у вас є за що жити у Канаді.
23 Jan 2023, 01:02
587458/633107
6 minutes ago