(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
если 1.3кк служат из 20 миллионов доступных
-
А ще питання, як по зп там? Чи levels.fyi показує реальну картину? Чи насправді середня зп сильно менша
-
www.statista.com/statistics/264443/the-worlds-largest-armies-based-on-active-force-level/ похоже на правду
-
Я ж кажу лишня тища кадів і день вільного часу
-
Якщо не помиляюсь то прямо в листах що приходили на пошту було так написано.
-
Чи є якесь підтвердження такому відчуттю?
-
З ОВП все ж трохи простіше буде знайти роботу
-
Здається їм пофіг. Вже навіть мені пофіг))
-
чому перетворилась? ви ставили галочку що хочете працювати коли оформляли? ще при в'їзді дають ворк перміти, в основному такі відгуки про реальні ситуації
-
Ще фолоу ап питання. Як з доступом до лікарів? Можна на наступний день записатись до спеціаліста чи місяці очікування зазвичай?
-
Я також читала, що людям дають ОВП в аєропортах, якщо є той пре-аппрувд лист та дата на ньому не expired. «need to meet general requirements» - то напевно можуть попросити показати гроші, щоб знати, що у вас є за що жити у Канаді.
-
Залежить. До терапевта можна на наступний день, або через пару. До спеціаліста може треба буде місяць чекати. Якщо щось термінове, то терапевт домовиться зі спеціалістом про те, щоб вас прийняли раніше.
-
Це мідл чи сеньйор 80-120к?
-
Ніколи цим сайтом не користувався. Швидко все передивлятись немає бажання. Якщо цікавить щось конкретне - скажи. У software engineer в німецькій частині зарплати десь від 80 до 120 тисяч франків на рік. Є й більше, але то - банки, хеджфонди, Гугл тощо. Можливість є, але складно знайти і отримати.
-
Ну технічно є, але там немає девелоперів
-
У Амазона немає офісу в Швейцарії
-
@rftg_ob виходить через фаанг буде найлегше перевестись, але я хз як амазон перевозить. У гугла з цим проблем немає
-
3/11 прилетів, але мав letter of introduction на WP, дали на 3 роки ворк перміт. Без ніяких особливих перевірок. Стандартні питання, де жити будеш і тд.
-
А мігранти?
-
Доброго! я б на другу позицію хотіла спробувати
23 Jan 2023, 01:02
587467/636680
about 4 hours ago