(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Доброго! я б на другу позицію хотіла спробувати
-
Дякую, перевірю. Написав в канадську імміграційну службу. Якщо все ще можна так, то взагалі чудово.
-
Я консультувалась з іммі консультантом на цю тему, може зможу допомогти?
-
Цікаво, якось мало - я думав ближче до 150к-200к
-
Треба ще не забути мед єкзамен пройти коли ворк перміт отримаєш. Там дається 90 днів. Інакше можуть анулювати ворк перміт (не перевіряла, знову ж, читала).
-
Перміт безкоштовно видають, потім треба здати мед екзамен (до 200 баксів кажись)
-
Я серйозно. Просто не знаю, скільки там процедури коштують. Наприклад, мені продовжити перміт на рік в Швейцарії - 100+. А подача заявки на самозайнятість - 400.
-
Перельоту ж) ну це якщо лоукостер ще літає
-
Тисяча - це про вартість перельоту? Чи про вартість перміту на місці?
-
Про Гугл краще забути. Схоже, що компанія хоче згорнути або дуже зменшити офіс тут. Людей переводять в Штати, Польшу, Германію та Індію. Потрапити в Гугл в Швейцарію може бути можливо, але я б не розраховував.
-
Мені літом дали перміт без всяких питань, тому пробуй. Де ти ще за косарь баксів перміт отримаєш на три роки?
-
Це інженер. Весь діапазон.
-
Цікаво, дякую. Треба було якось особливо вмовляти? Чи все стандартно? Де там цих офіцерів шукати? Ті, які візу перевіряють?
-
Там ще губозакатуючу машинку видають. Такі зарплати - то Гугл, фонди, банки. Не всі і не всім.
-
в 23
-
Сподіваюсь, що питання не дуже складні. :-)
-
Ну усьо, чекаю за рефералом 🙃
-
Віза була отримана до 4го лютого 24го року? І літом - це перше прибуття було в Канаду?
-
Мені зі штатів перевестись в швейцарію краще ніж в Канаду :D
-
І там тім хортонс хороший, реально норм
23 Jan 2023, 01:02
587486/637418
32 minutes ago