(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Трасфоби, ассембл!
-
Вітя правильно сказав за декомпозицію. Потім документуєш всі вимоги, усі проблеми. Ше опційно підключаєш ПМа і сейлза, які прийдуть і скажуть: дивіться, ми пів року декомпозицію робим і ше вона не завершилася, давайте ми вам ще 2 окремих продукт овнерів на ту задачу наймем, 5 девів і 3 qa :)
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Спайк на тиждень Результат спайка - епік на 10 тікетів Три рефайнмента А там вже і кінець, хай їбуться далі самі 😂
-
В мене таке бувало на роботі, але не в такому великому маштабі. Було щось типу 1) в ідеалі зробити ось так, але на крайній випадок і гірше/простіше рішення підійде. 2) далі обговорювання з кимось (тім лід, менеджен, дизайн, і так далі) що не знаем як це робити і чи вийде взагалі. Якщо їх влаштовує якийсь час на рісерч (але в моємо випатку це були дні, а не тижні) то так і робили
-
Ну я не писав у контексті «робити вигляд що щось роблю лишь би відїбалися» Реально зробити тікет на рісерч, на два тижні, і потратити їх на цей рісерч) як результат або знайдется рішення, або буде аргументація що «очевидного рішення немає, треба або закривати, або рісерчить далі, або ризиковано пробувати якось скостилити»
-
Не знав про спайк 👌
-
Я теж не писав) спайк це і є рісерч тікет
-
О, якраз привід запостити моє улюблене відео з ним) youtu.be/QQpWYN1hhew?si=v51LRZZKNWX4tXl_