(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так я не понимаю вы че расисты что-ли
-
Ось на це стрибання по машинам я нарвалась у Парижі, неприємно було з дітьми знаходитися заблокованими в одній з машин, мʼяко кажучі
-
Вітя, ти шо, як так можна. В Канаді так не кажуть 😁
-
Я оце теж читаю і шокований трохи 😁
-
Каже що з Байденом нам ще пощастило
-
25 ноября 1991 года. В Конгрессе США выступает тогдашний сенатор Джо Байден. Он просит президента Джорджа Буша добиться разоружения Украины и изъятия у нее ядерного оружия. Когда боялся эскалации до того, как это стало мейнстримом
-
Пам'ятаємо 🙈
-
От і я такий трошки здивований
-
Ти диви як ми заговорили. Малий, шо ти там, де обіцяні військові нато?
-
ЄС повинен захищати свої інтереси, а не делегувати безпеку США: перемога Трампа це «момент історії» для Європи, — президент Франції Макрон.
-
www.youtube.com/watch?v=qnZRVZce5Qs
-
Дякую, я власноруч не дуже люблю возитися з усім що пов'язано з машиною. Я погуглив, знайшов ціну в якомусь боді шопі в $160 front & $260 front/rear. Коли куплю камеру то ще зателефоную до тих що знайшов в Mississauga
-
future
-
mlumiste.com/technical/liveportrait-compression/
-
Е. А як же Клінтон і Левінські, а як же Ніксон і Вотергейт? Чи то другоє?
-
В США с 18 века страной правили 46 президентов. За более чем 200 лет против них было выдвинуто 91 уголовное дело, но есть нюанс: ✅ Підписатися на канал 🇺🇦
-
Там здається не було кримінальних справ в судах, але хз треба даблчекнути. Імпічмент же же через конгрес і палату представників йде.
-
Це дуже не толерантно
-
ставив собі карплей, в цілому нічого немає складного, з регістратором трішки більше, тому що треба протягнути під стелею / боковими накладками проводи, якщо надумаєте, за 10-50 баксів, щоб демонтувати пластик, ну і головки/ключі 8-12 (зазвичай) www.amazon.ca/Car-Trim-Removal-Tools/s?k=Car+Trim+Removal+Tools
-
ну норм, офіціалам за заміну задніх гальмівних дисків/колодок виставляти 1300$ before tax норм (550 - комплект дисків і колодок в них же в роздріб) чому 400$ за встановлення не взяти
23 Jan 2023, 01:02
587674/636680
about 4 hours ago