(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А шо там за податки?
-
Згоден. Це ж просто ілона прокоментував, а він тепер наче наближений до влади
-
тю... хуйло - dickhead - членоголовий
-
Лол, звісно, що ніхто нікого не буде стримувати. Буде сидіти 10 спостерігачів в 20км від лінії фронту, як було з 2014 року та і все. Це ж було вже 🤷♂
-
Якщо європейські війська будуть тримати цю буферн зону так щоб можна було ураїнських військових відпустити до сімей а мобілізовані повчаться і постережуть кордони 2024 року на випадок що ЄС війська пропустять колонну танків через буфер
-
Я все описував для онтаріо vs каліфорнія (мого випадку)
-
Дивлячись для якого заробітку і в якому штаті
-
Без помилок хрущова цього разу і на цьому спасибі)
-
Ну вкинув і вкинув, ну що в перший раз чи шо
-
Шо ви тут, прогрілись від вкиду маска
-
Можеш бути впевненим, що в умовах буде детально прописано кількість і якість укр армії і рашка не погодиться на потенційну загрозу для себе. Корочше все це спекуляції, реалії побачимо в наступному році вже
-
До курська 😁😁😁
-
він ще казав про реалії на землі
-
А це єдине що важливо
-
Нагадаю хуйло просив херсон та запоріжжя із областями повністю тільки щоб почати переговори, не бачу у вкиді маска як він це збирається хендлити
-
Та я жартую
-
Інакше вже у України не вистачить не людського ресурсу не бюджету утримувати 1 мільйон мобілізованих
-
Ти собі погано це уявляєш. Це буде як на Кіпрі або як було в Газі. Тобто це все булщіт понту
-
То це вже якийсь шанс перегрупуватися і підготувати виробництво дронів зброї припасів армії сучасної і не забути мати укріплені кордони незважаючи на буферну зону.
-
Це ж треба навіть сорти у консульства продавати, так точно корупцію поборемо
23 Jan 2023, 01:02
587928/635883
20 minutes ago