(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та я жартую
-
Інакше вже у України не вистачить не людського ресурсу не бюджету утримувати 1 мільйон мобілізованих
-
Ти собі погано це уявляєш. Це буде як на Кіпрі або як було в Газі. Тобто це все булщіт понту
-
То це вже якийсь шанс перегрупуватися і підготувати виробництво дронів зброї припасів армії сучасної і не забути мати укріплені кордони незважаючи на буферну зону.
-
Це ж треба навіть сорти у консульства продавати, так точно корупцію поборемо
-
Головне щоб влада не перестала пиздити і тоді армії не буде не кількості ні якості навіть тої що була б дозволена лімітами
-
🍔Трамп питается биг-маками, шоколадками и пьет только колу, - глава UFC Дана Уайт. Он добавил, что никогда не видел, чтобы тот пил воду. Украина 24/7
-
Трохи мемасів вам для розрядки
-
В тексті я цього не побачив, а передвиборчу брехню я би скіпнув
-
Пригрозить посилити допомогу Україні, якщо пуйло буде крутити носом?
-
Думаю, у кожного буде своя історія, в середньому можна звичайно обговорювати, але зазвичай як тільки починаєш про конкретну людину або родину, все змінюється🤷🏼♀️
-
А хтось зараз ось переїхав у Едінбург та продав житло в Канаді, ну там ближче до ОАЕ і чоловік в АйТі в oil and gas домені, йому простіше літати туди
-
Ну тут кому що, в мене теж багато таких знайомих, хто в будинках (з басейном чи без, доречі ті ж власники грамарлі живуть тут у Ванкувері і нікуди не їдуть) і з паспортом, і так, по багатьом причинам не їдуть в США або Європу, хоча це звісно не складно. Але купують там власність, теж з різних причин
-
тут це оффтоп. Demon souls, Lies of P, Stellar Blade, Last of Us 1/2. Це те що дивився. Ні, поки що немає сенсу. Звичайна PS5 топ, особливо за 400 cad 🔥
-
Згадую щось про диван 😁
-
Треба передивитися, чи було там шось про Венса😝
-
уже играл во что-то? как по твоему мнению, есть смысл покупать?
-
Якщо наближуватися саме до Ван сетапу та людей за паспортами, то не одну людину знаю з FTE тут та бізнесом в США, мають best of both worlds
-
Всім привіт! 🇺🇦 Допоможемо виїхати за кордон. Якщо є бажаючі, пишіть + особисті, місця обмежені. Все ‼️абсолютно легально‼️(Виїзд з України).
-
Написав в лічку
23 Jan 2023, 01:02
587943/639708
3 minutes ago