(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я за ними не слідкую
-
А ворогів в нього достатньо, в тому числі в політичних колах.
-
Бо на передку від чувака який майже ніфіга не бачить толку нуль (на охороні арти теж, але може в тому був сенс чисто щоб закрити слот кимось і вивільнити ресурс для передку).
-
У нього там повна срака з зіром, і на початку його взяли чисто охороняти розрахунки арти.
-
дякую!
-
я б порадив прогнати через resumeworded.com/ я на днях перероблював в такий же самий формат. дуже спітнів, але добився 80 балів :)
-
в сенсі не дякував харіс
-
На скріні 39 рік, Франція і Бельгія ще навіть не захоплені. Поганий гравець за Німеччину 🫠
-
Доречі, в хойці класно зроблені шляхи опозиції гітлеру і повернення монархії. Але вони явно менше цікаві ніж можливість наваляти совку 🙃
-
Він не хоче ескалювати
-
Ну да, хірургів мобають в Курськ повним ходом, а безробітну шістку сбу не можна
-
мне понравилось там про 6 кг травы на десерт
-
та да. работа стрессовая немного
-
То просто на перекуры лежало у людей
-
m.youtube.com/watch?v=yIEl1xzWK1c
-
Знов цей таролог завітав
-
www.pravda.com.ua/news/2024/11/8/7483575/ так але він не хоче чомусь в тцк.
-
Не думаю що йому проблема мобілізуватись - може піти в службу забезпечення будь якогої бригади куди возив дрони і бригада буде щаслива іще битись будуть бо чувак публічний, генерує кеш. Єдине якщо вказівка з ГШ то швидше за все в штурмовики
-
Бачив відео каже що був в тцк
-
І тут пофіг на прізвище чи це стерненко чи якісь лачен. Виглядає як спроба перекинути оцей запит справедливості щодо мобілізації на народного кумира - тіпа дивіться він такий самий , нащо вам син баканова, чи татарова . От стерненко справжній узхилянт. Забудьте за мсек от сякийсььсьепаненко справжній ворог народу. Сподіваюсь в мене просто вечірній накрут 🫥🤪
23 Jan 2023, 01:02
588055/636378
4 minutes ago