(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
От реально коли пішли чутки що діда на пенсію, одразу ж пішло "тільки не Камала 🤞", і на тобі бляха
-
Думали що жінка та ще й перша чорношкірий кандидат витягне гонку
-
Коли вони ставили Камалу, я хз про що вони в сраку думали, у неї був мабуть що найнижчий рейтинг з усіх демів після діда
-
Ще й бабла скосити 😁
-
Власник круїзної компанії за Трампа. Хоче так незгодних вислати
-
Мені здається вони не вміють думати наперед. Таке враження що вони весь цей час вірили в те що вони виграють вибори в те що інших буде більшість в сенаті/ конгресі. План б для них не існував і тепер такі ой бля ми програли хм як так.
-
Байден це постріл в ліву ногу, Камала в праву, а той кого вона собі обрала то вже контрольний в голову
-
Блінкен був би топ опція, але він навіть не розглядався
-
Вона в принципі була просто тінню діда всі ці роки. Блінкен мені здається вищі рейтинги мав(хоча меж це і моїй бульбашці і всередині рейтинги були інші), але хз чи він міг балотуватись.
-
щоб не нарватись на скам
-
підкажіть, які докази права на власність просити у лендлорда при огляді житла? є якийсь формат документу, який він може (або повинен) показати? в нинішнє житло я заїжджав, і дивився імейли від рієлтора і платіжки по його мортгейджу.
-
Мені знайомий іранець каже що якби не демократи то війни не було б
-
Тим часом Трамп коли продавав Джавеліни під імпічмент, то заборонив їх використання на сході і навіть зберігати їх наказав в західній Україні. Знайоме антиескалаторство?
-
Ну щоб запревентити початок війни проти них
-
Trump talked to Putin, told Russian leader not to escalate in Ukraine - The Washington Post www.washingtonpost.com/national-security/2024/11/10/trump-putin-phone-call-ukraine/
-
Їхня зброя хоч і дико дорога, але але, он гля шо робиться
-
Феноменальная живучесть M2A2 Bradley. Когда россияне получили первую трофеную БМП M2A2 Bradley ODS-SA, они тут же стали клепать видосики о том, какая это плохая БМП... На этом видео M2A2 Bradley вывозит десант из под огня, получая минимум три попадания. При этом боевая машина продолжила движение и успешно эвакуировала десант. А теперь, представим себе, что бы наблюдали будь это БМП-1/2/3 или БМД-1/2/3/4? А наблюдали бы мы после первого же попадания феерическое зрелище уровня извержения Везувия!🔥А если речь заходит о российских ББМ со 100-мм то это и вовсе, запуск экипажа и десанта на Луну! 👉Подпишись. Покажи гражданам рф
-
Ну от, Салліван і до Трампа дістався
-
В них же там є якийсь король чи хто, в опозиції. Не знаю точно
-
Він проти їх режиму, ісламу, палестинців. За Ізраїль. Проти демократів бо вони Ірану давали гроші
23 Jan 2023, 01:02
588281/636837
about a minute ago