(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не зрозумів. Ви запитали я вам скопіював з інтернету відповідь людини на схоже до вашого запитання. Про які висновки ви запитуєте?
-
Привіт! Чи можна тут дати оголошення з посиланням на групу знайомст в Канаді. Якщо рак де треба це узгодити? Група створена для пошуку коханих та друзів. Культурне середовище) Дякую
-
-
Може є люди які шукають своє щастя)
-
Поживемо і подивимось. Байден, нагадую всім, обіцяв купу зброї на "контрнаступ" в 2023, а потім виявилося... що Україну з цим контрнаступом і обіцяною зброєю тупо кинули. Якщо Трамп кине - ну що ж, не звикати, як кажуть, просто буде те саме що й було при Байдені тільки в профіль. Щось я сумніваюсь, що від Камали варто було чекати зміни поліити Байдена в цьому напрямку.
-
Бо обирали "кого треба". Демократи корумповані і давно вже ніяка нафіг не справжня політична партія, а просто фасад для корпоратів. Хотіли зручного кандидата який буде слідувати потрібній агенді, але забули що навколо них існує реальний світ протих людей. До деяких "звичайних" демократів це вже доходить, але поки що недостатньо.
-
щось це не сильно підпадає під контекст опозиції корупції
-
просто нагадаю що трамп просив зєлю завести справу проти сина джо байдена
-
творилось відносно чого? я просто вже в нний раз бачу від тебе стейтмент що демократи корумповані але без жодного приклада