(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо просто - то мабуть якесь місто в ВС неподалік від Ванкувера (в парі годин). А якщо непросто - купу факторів враховувати треба
-
Друзі. Є зауваження до більшості шукачів роботи. 1. Резюме в самому верху має мати тайтл посади який точно збігається з тайтлом відкритої вакансії. 2. Те саме про назву файлу. 3. Ваші навички мають збігатися з вимогами під кожну окрему відкриту вакансію на яку ви подаєтесь.
-
А у AOS на 5 це не важко)
-
А ЕЕ для балів тре і мені здавати, ми без того 300 не збираємо😞 Та мову на 7+ тре нам. У когось все гаразд,але з нашими даними ось так
-
Чоловіку тільки, якщо він подається) а мені тут не тре)
-
Коротше, повертаю назад) Я не думав що так багато гемору майже з кожною грою. Так, якщо купити найновіші Спайдермени чи Кіберпанк - все буде ок, але якщо хочеться пограти в щось трішки старіше (а я хочу) - починаються веселощі. Тут треба прописувати кожного оазу команди в консоль перед стартом, тут запускати через десктоп, тут змінити кнопки управління, а тут пропадає звук там і там. В іграх типу Call of Duty на такому екрані майже не видно ворогів. Сама консоль все ж заважка. Коротше не з'явилося гострого бажання нею користуватися. Підкажіть де там найкращі знижки на PS5 зараз та який телевізор купити?)
-
Чоловіку вже в Україні зробили еволюцію по диплому, отримали відповідь 'від Канади. Мову здамо в Канаді, бо тут нема ☹️
-
Та нічого 😇 Це корисно, я могла теж помилитися))) Поки що AOS найлегша для нас, але через ЕЕ теж можна. Просто не хочу витрачати гроші на еволюацію, та Сеlpip🤭🤭🤭