(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зазвичай ці договори на малі кредити ніяк не можуть будити змінені клієнтом, бо якщо так - це буде займати купу часу для банківських лоєрів перечитувати ваши умови - на це жодний з банків не піде. Тому або берете кредит на машину (що є дуже поширеним) і підписуєте, або шукаєте кредитора під ваші умови.
-
Google відпав? Я маю витрачати час на пошуки цієї інфи? Я просто підписана на новини і цей треш запам'ятала. Нещодавно читала про правила вступу до медікал скул (tmu) де 25% всіх аплікацій є дженерал стрім, а інші 75% для indigenous, black and equity- deserving. Для 75% знижений бал вступу. Навіть Форд висловився з цього приводу. Після хейту вони просто прибрали відсотки і все). По США шукай рішення Верховного суду дворічної давності щодо Гарварду і Університету Кароліна.
-
Ні, план Трампа в тому, що рашка все одно проти США і НАТО беззуба, і якщо у відповідь на погрози путіна замість сцикоцтва поставити його на місце, то він закриє свій рот. А Україна - це просто конфлікт на краю світу в який "захід забагато вліз" замість того щоб залізною рукою розрулити.
-
А оце ніхто не знає. Мене цікавить чого ніхто в упор не хоче бачити що адміністрація Байдена просто злила Україну в унітаз невиконаними обіцянками. Якщо вже не збирались реально допомагати - то не треба було обіцяти, там варіки були на самому початку коли хуйло міг погодитись на набагато краще для нас ніж є зараз, але Байден пообіцяв купу допомоги щоб "перемогти", а потім тупо нафіг все злив. І після всього цього хтось розраховувати на те що Байден ще щось там зробить? Ну посипе потрошки щоб затягнути неминуче і все, а далі що?