(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
1)Європа зла на зєлю через корупцію? Є якісь підтвердження? Тобто на албанію не зла, на румунію не зла а на україну зла? 2) Спокійна? Там наче в Німеччині правляча коаліція розпалась. Усюди більш праві партії отримують більше і більше підтримки. Навпаки все йде до того що Європа попаде в зону турбулентності. Просто читай щось окрім висерів фіцо і орбана. 3) Про ціни вище зазначили 4)Спокій в Амстердамі теж на днях сильно було видно. Євреї встигли оцінити.
-
І запах, запах відразу згадав)
-
Це не фейк nationalpost.com/opinion/randall-denley-ford-got-tmu-to-back-off-its-race-based-admissions-he-should-go-further
-
Підкажіть куди іти шукати бомжів і сміття у Парижі? Здається колись тут обговорювали. Я тут проїздом декілька днів і виглядає все чисто і гарно. Було декілька палаток по якихось із вуличок, підозрюю, що ще десь є, але загалом очікування були, що тут сміття і розповідей друзів і купа бомжів. Поїв дешевше, ніж у Празі, до речі.
-
Запрошую на психологічні консультації та довготривалу терапію. Мене звати Олена, я гештальт-терапевт на етапі сертифікації Мої спеціалізації: ✏️ Рання травма, формування ідентичності та прив'язаності ✏️ Тілесні процеси ✏️ Робота з сім'ями та парами. Працюю з 2019 року і використовую в роботі глибокий досвід гештальт-терапії, а також техніки самоспостереження та рефлексії. Моя мета - допомогти вам знайти гармонію, впевненість і задоволення у своєму житті. Якщо ви відчуваєте одну або декілька з таких потреб: ✨ Підтримка у розвитку особистості і самопізнанні ✨ Розуміння власного життєвого шляху та цілей ✨ Розуміння емоцій, пошук опор при стресі ✨ Покращення взаємин з партнером і родиною ✨ У Вас складний життєвий період (розлучення, втрата близької людини, переїзд) ✨ Емоційна напруга, тривога, неконтрольовані перепади настрою Тоді ви знайдете психологічну підтримку та допомогу саме тут. Для запису звертайтеся у месенджерах за номером: +38 068 208 78 41 ☎️ (Telegram, Viber) #гештальттерапевт
-
Гугл док. А взагалі, то не важливо, бо прогоняти все одно будете PDF
-
Знов корупція бентежить іноземних політиків ?)))