(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дональд Трамп затвердив кандидатуру Елізи Стефанік на посаду посла США в ООН, повідомляють медіа. Стефанік - республіканка від штату Нью-Йорк. Раніше вона голосувала проти допомоги Україні - у квітні 2024 року. Катарсис - Підписатися
-
Забув додати про "спокій". Деякі високопосадовці в Німеччині закликають ввести обов'язкову мобілізацію. Нідерландські закликають готуватись Європу до війни в 2027. Тому дуже цікаво де вони там спокійні :)
-
А ось
-
Німеччина після 14 років перерви повертає призов до армії, поки добровільний | Defense Express defence-ua.com/news/nimechchina_pislja_14_rokiv_perervi_povertaje_prizov_do_armiji_poki_dobrovilnij-17117.html
-
Я не бачив що ввели. Я бачив що закликають
-
Срочно перездам 2-бедрум кондо в районі Bridgeland - Заїзд 1 грудня (або раніше), контракт до 31 квітня 2025 (з можливістю продовження). - Оренда: $2100/місяць, включає в себе воду, опалення, паркомісце та сторадж. - Депозит з вас не вимагаємо, а наш $2100 перейде вам в кінці контракту. - Домашні тварини з дозволу лендлорда. - Світла та простора квартира, сучасна кухня, велика ванна, гарний краєвид з балкону. Пишіть мені: @johnnykramer
-
Calgary!
-
підкажіть, чи можно сюди закинути оголошення про сдачу 1 бедруму у Калгарі? Чи це не в цій группі? Дякую