(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та в штатах добре, відповідають на резюме, але я ще чекаю на ю4ю в канаді, і не ясно шо і як там
-
який в тебе стек і як там з роботою в штатах?
-
Важко
-
Та і відносно можна відповідати. Я зараз на стадії що скоро стану бомжем) то хз шо робити
-
І взагалі, у тебе ж 10 років досвіду, хіба важко шось знайти?
-
Багато це дуже відносно... першу ІТшну в Канаді (і другу в кар'єрі) шукав активно 3 місяці. Це довго? Другу шукав також 3 місяці, третю шукаю вже майже 1,5 місяці. Поки шукаю - проїдаю запаси, але кожного разу трохи паніка і багато думок різних... Десь наче була голосувалка про тривалість пошук роботи. Якщо й була, то можна і свіжу спробувати для 2024 року :)
-
Поставив польшу в джинні, теж трошки відповідають
-
Юс гібрид або офіс, теж багато реджектів і ігнора, але й вистачає тих хто кличе на собес
-
Канада ремоут або ігнор або реджект
-
так а шо саме тобі відповідають? Мені також багато відповідають, але переважна більшість відповідає реджектами 😂
-
Ну саме deel хз, але коли я подаюсь на вакансіі де ремоут по норз америці, то відповідей нема
-
тримай нас в курсі, будь ласка :)
-
Я думаю як дочекаюсь ю4ю то відповім їм усім одразу
-
Ні, не хочу, бо вони полюбому спитають де я, і на канаді реджекнуть
-
а пробував співбесіди проходити?
-
Проблема лише в тому що він живе в Канаді а ринок роботи тут малий конкуренція велика
-
Мені здається частково трабл в тому, що в тебе багато коротких робіт (глянув LinkedIn). Я б катнув ті що були менше року, ще і паралельно з навчанням. Таким чином буде менше досвіду, але кращі терміни. Правда я резюме не бачив - можливо, ти там не всі вказував.
-
12 років досвіду, бек. Шукав 2 роки канадську роботу