(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І навіть через 2 роки чисто бек не знайшов а тільки фулстак
-
Потім в той самий проект що й Ruby on Rails ейчар ще раз схотіла інтервʼю але вже роль на AWS Athena досвід треба знов когось. З досвідом хочаб 2 роки з цим схотіли і не назначили тех інтервью
-
На твоєму сараї може і так) На нормальній машині навіть на 80 буде відчутна вібрація від дізбалансу, не кажучи вже про нерівномірний знос Все шо завгодно може порушити баланс - яма, патч на шині і тд Навіть на комбінації нова шина + новий диск тільки 1 із 400 буде мати ідеальний баланс 🤷♂ тому перевіряти балансировку хоча б раз на сезон - важливо, якщо ти не Катран)
-
1 було на Ruby on Rails з яким в мене нема досвіду, реджектнув замовник бо хотів когось з релевантним досвідом
-
Ти зараз настільки не в тему ляпнув. Я ще по мотоциклам знаю. Як думаєш де краще відчувається баланс? Коли в тебе одне з чотирьох і ти сидиш майже посередині на відстані метра і більше від коліс чи коли в тебе два і ти сидиш майже над колесом і буквально руками тримаєш інше. Балансувати колеса треба завжди коли щось міняється. Але коли в тебе рівні не биті диски і колеса вже були відбалансовані немає чого їх кожен рік балансувати.
-
Вінніпег 2023-2024 оці два роки
-
Також рефер важливо мати
-
Ну мабуть ще локація важливо і коли було
-
Отака історія це доречі був Priceline у Winnipeg офіс
-
С ще було 2 рази самі писали але хотіли гібрид в Альберті в треба релокейт туди я відмовився сказав що не розглядаю релокейт в Альберту
-
Ремоут не хочуть не той момент на ринку всі хочуть гібрид