(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
1 було на Ruby on Rails з яким в мене нема досвіду, реджектнув замовник бо хотів когось з релевантним досвідом
-
Ти зараз настільки не в тему ляпнув. Я ще по мотоциклам знаю. Як думаєш де краще відчувається баланс? Коли в тебе одне з чотирьох і ти сидиш майже посередині на відстані метра і більше від коліс чи коли в тебе два і ти сидиш майже над колесом і буквально руками тримаєш інше. Балансувати колеса треба завжди коли щось міняється. Але коли в тебе рівні не биті диски і колеса вже були відбалансовані немає чого їх кожен рік балансувати.
-
Вінніпег 2023-2024 оці два роки
-
Також рефер важливо мати
-
Ну мабуть ще локація важливо і коли було
-
Отака історія це доречі був Priceline у Winnipeg офіс
-
С ще було 2 рази самі писали але хотіли гібрид в Альберті в треба релокейт туди я відмовився сказав що не розглядаю релокейт в Альберту
-
Ремоут не хочуть не той момент на ринку всі хочуть гібрид
-
Ну я не готовий мувати мені треба в цій провінції або ремоут хочаб
-
В мене паспорт до 2028 в сина паспорт до 2025 сину 14 років на початку 2025 буде після 16 років йому вже паспорта не дадуть без резерв+
-
Так в Онтаріо не дуже легко пройти
-
У всіх різні ситуації в пріорітети в житті. В мене тут діти в школу вже ходять і ми заради провінційної програми обрали більш реальний собі варіант. Я був готовий піти на будівництво і кинути айтішку щоб залишатись тут і отримувати канадського паспорта
-
Блять, я ляпнуа Піди спитай у будь-якого нормального шиномонтажника, він тобі розкаже, шо майже жодна шина і жоден диск не є ідеально збалансованими В диску є дірка для valve В шині є сталевий дрот, який більшість виробників роблять з оверлепом Manufacturing process не 100 % ідеальний Все це контриб'ютить до розбалансованості Якщо відбалансоване, не попадав в великі ями та не пробивав колеса та розвал сходження в порядку - не треба балансувати, але ти не можеш в цьому бути певен (якщо ти не Катран) - тому _перевіряти_ раз на сезон