(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так в Онтаріо не дуже легко пройти
-
У всіх різні ситуації в пріорітети в житті. В мене тут діти в школу вже ходять і ми заради провінційної програми обрали більш реальний собі варіант. Я був готовий піти на будівництво і кинути айтішку щоб залишатись тут і отримувати канадського паспорта
-
Блять, я ляпнуа Піди спитай у будь-якого нормального шиномонтажника, він тобі розкаже, шо майже жодна шина і жоден диск не є ідеально збалансованими В диску є дірка для valve В шині є сталевий дрот, який більшість виробників роблять з оверлепом Manufacturing process не 100 % ідеальний Все це контриб'ютить до розбалансованості Якщо відбалансоване, не попадав в великі ями та не пробивав колеса та розвал сходження в порядку - не треба балансувати, але ти не можеш в цьому бути певен (якщо ти не Катран) - тому _перевіряти_ раз на сезон
-
Я знаю що ні шина ні диск не сбалансовані за замовчуванням. Навіщо ти ще раз це повторюєш? Я що сперечаюся з цим? А з приводу раз на сезон. Ну в цілому ти правий. Як раз в цьому прикол що ти не відчуваєш вони збалансовані чи ні і робиш раз на сезон. Я відчуваю коли щось не так і роблю тільки коли це треба.
-
Поки що не повинні але потім вже без обліку ніяк
-
Якщо через 3 роки в нас не буде хочаб PR я буду шукати варіанти з біженством чим завгодно але не їхати віддати дитину на війну
-
Ну очевидно ти кращий за всіх інших, це не підлягає сумніву Але якщо ти робиш тільки коли відчуваєш - то вже пізно, тому що uneven wear вже відбувся, тому що додаткове навантаження на ходову, яке починається раніше, аніж ти можеш шось відчути Мені простіше 30 баксів 2 рази на рік заплатити
-
❗️Трамп обрав "яструбів" Марко Рубіо та Майка Волтца як держсекретаря та радника з нацбезпеки Обраний президент США визначився з кандидатами на дві ключові посади у сфері зовнішньої політики — обидва належать до яструбиного крила партії і є більш схильними до підтримки України, ніж класичні трампісти. На посаду очільника Держдепу буде номінований сенатор від Флориди Марко Рубіо, віцеголова комітету з питань розвідки, який також є старшим членом комітету з питань міжнародних відносин. Рубіо неодноразово відвідував Україну. Він голосував за пакет допомоги Україні 2024 року, наполягав на важливості її підтримки та навіть публічно критикував однопартійців за сумнів у потребі допомагати Україні. Останнім часом він дещо змінив риторику щодо шляхів завершення війни, але лишається у більш прихильному до України таборі республіканців. Радником з питань нацбезпеки має стати конгресмен Майк Волтц, також обраний з Флориди. Волтц, як і Рубіо, відомий своїми яструбиними зовнішньополітичними поглядами ℹ️ підписатися