(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо через 3 роки в нас не буде хочаб PR я буду шукати варіанти з біженством чим завгодно але не їхати віддати дитину на війну
-
Ну очевидно ти кращий за всіх інших, це не підлягає сумніву Але якщо ти робиш тільки коли відчуваєш - то вже пізно, тому що uneven wear вже відбувся, тому що додаткове навантаження на ходову, яке починається раніше, аніж ти можеш шось відчути Мені простіше 30 баксів 2 рази на рік заплатити
-
❗️Трамп обрав "яструбів" Марко Рубіо та Майка Волтца як держсекретаря та радника з нацбезпеки Обраний президент США визначився з кандидатами на дві ключові посади у сфері зовнішньої політики — обидва належать до яструбиного крила партії і є більш схильними до підтримки України, ніж класичні трампісти. На посаду очільника Держдепу буде номінований сенатор від Флориди Марко Рубіо, віцеголова комітету з питань розвідки, який також є старшим членом комітету з питань міжнародних відносин. Рубіо неодноразово відвідував Україну. Він голосував за пакет допомоги Україні 2024 року, наполягав на важливості її підтримки та навіть публічно критикував однопартійців за сумнів у потребі допомагати Україні. Останнім часом він дещо змінив риторику щодо шляхів завершення війни, але лишається у більш прихильному до України таборі республіканців. Радником з питань нацбезпеки має стати конгресмен Майк Волтц, також обраний з Флориди. Волтц, як і Рубіо, відомий своїми яструбиними зовнішньополітичними поглядами ℹ️ підписатися
-
🤔 Трамп може призначити конгресмена Майка Волца радником з нацбезпеки, а сенатора Марка Рубіо — держсекретарем США. Вони обидва ставили під сумнів допомогу Україні — пишуть Wall Street Journal та Reuters. Торік Волц стверджував, що «ера порожніх чеків для України від Конгресу закінчилася», і закликав Європу робити більше для забезпечення колективної оборони. А Рубіо спершу виступав за підтримку України, але в останні місяці почав закликати до якнайшвидшого припинення конфлікту. Він казав, що США «фінансують війну, яка зайшла в глухий кут», і що знадобиться «100 років», щоб відбудувати Україну Фото: AP Photo / Ted Shaffrey, Mark Schiefelbein 🧡 підписатися | підтримати