(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А якщо без жартів то я вам скажу що якщо лити нормальне сучасне масло то сильно великої різниці і немає. Можна просто міняти на 80% заводського інтервалу. Іще грає роль якщо машина має короткі поїздки і не працює на високих обертах. Тоді треба частіше міняти.
-
В онтаріо 12 місяців досвіду без прав зарахують
-
ми з тобою зійшлися раніше шо дитина крутить ждм корча і це добре, коли дитині міняти масло в цьому корчі?
-
Мені вас шкода, уявляю в якому хибному світі побудованому вашим «розумінням» ви живете, це, мабуть, важко.
-
нема такої опції в цій дсикусії)
-
нє нє, давай без оцих лічильників, коли міняти масло якщо в тебе корито без лічильника
-
Ржу наскільки ви дивна особа. Ні, я такого не писав, у вас інтераретатор не працює по ходу))))
-
Ти якесь їбанько?
-
Я, власне, теж вважаю, що зараз такі акції показують Україну радше з гіршого боку. Типу ру опозиція за все хороше і проти поганого, вони нещасні і за мир виступають, а українці войовничі і немилосердні... Насправді в України був реальний шанс перемогти в 22-23 році і відвоювати свої землі до рівня до повномасштабки, а може навіть і більше (лднр). Але на жаль, наші Західні партнери перелякалися і зрадили нас не надавши в критичний момент достатньої кількості і якості зброї, щоб переломити хід війни. На цьому ми втратили останні шанси. Адже очевидно, що війну на витривалість нам ніяк не виграти: ресурси, союзники, корупція і тд нам не залишають вибору. Ми вже програли і тепер тільки очікуємо на вирішення нашої долі іншими 😔
-
Бо хотів якусь пам'ятку архітектури побачити, десь дружина шось найшла. У результаті ми передумали і повернулися у метро) Я не очікував такої різниці. Всюди де ми до цього гуляли - було дуже гарно і чисто, мені у голові не вкладається, що ці два світи можуть співіснувати у такому гарному місті
-
як це рахувати\контролювати?
-
Та ні, ти на них працюєш і бабки отримуєш, курво ;)
-
Ну і у тебе мабуть хуй у роті))))
-
Перегортайте на наступну сторінку методички «Розпалювання конфліктів всередині суспільства»🤣😂
-
короче команда теж не схотіла сидіти весь вечір наблюдати як я перейменовую змінні та дописую jsdoc в функціі. я їм концептуально (за півтори години) розказала як працює той скрипт і розійшлися замовник просто дуже топив саме за пеір програмінг, ну він ізвращенець це і так вже понятно