(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це вже й рожевими окулярами не назвеш. Я б описав це як 10 шарів чорного скотчу на очах. Єдину владу яку русня підтримає це умовний рдк. А оці всі політичні ігри в рейтинги ванюшке похуй.
-
А якже демократія 🥹
-
Я думаю на Заході всім глибоко класти, що там в рашці, аби нафту і газ продавали і не сильно воювали назовні. А інше що хочуть хай роблять у себе
-
Єдине що мені цікаво, чисто з наукової точки зору, чому вірять в оці демократичні зміни, або звичайні ідіоти які досі вірять в діда мороза і рожевих поні або чисто мутять бабки на західних грантах - говорячи те що там хочуть чути Або фсб
-
Так само як корупція)))
-
Глибоке занепокоєння ☺️
-
Я так скажу. Якщо в хуйлостані реально спитати глубінний норот кого воно хочуть бачити царем, то це буде ядерний апокаліпсис
-
І на заводах впк зараз цим злидням платять стільки скільки їм і не снилось, у них все по кайфу
-
«Вони чхати хотіли на міжнародне гуманітарне право, на Женевські конвенції. Росіяни зараз взяли тактику руйнування чинної міжнародної системи міжнародного гуманітарного права, показуючи, що вона не існує». Омбудсмен Лубінець вважає, що військові РФ свідомо вбивають українських військовополонених. Він припустив, що росіяни таким чином намагаються «пов'язати кров'ю» інших солдатів, аби ті не здавалися у полон українцям. Раніше посадовець повідомляв, що Україна зафіксувала більш як 100 випадків, коли російські солдати розстрілювали українських військових, які здалися в полон.
-
Як і тут. Всім дуже шкода, але що ж поробиш 🤷♂
-
Вони там в своїх усть-перепиздюйських рабських виміратах кайфують що йде війна і можна стільки грошей заробити скільки вони навіть в очі не бачили
-
Date and time of round: November 12, 2024 at 16:12:30 UTC CRS score: 812 (Provincial Nominee Program) Invitations: 733
-
я от думаю повернутись на повітряне охолодження, тому що AIO 240mm мене бісить. Не знаю, у кого там вона тихиша за звичайний кулер, а я чую цей мерзотний низкочастотний звук від помпи
-
але кристал вбити дуже легко, навіть якщо успішно зняв кришку з cpu. достатньо необрежно поставити пластину радіатора і все, купуй новий проц
-
Liberty village area
-
www.cbc.ca/news/canada/toronto/almost-two-dozen-arrested-toronto-gunfire-1.7380843
-
Дякую за наводку, поїхали в Річмонд трохи закупили, більшість було також але не все
-
Я сторонник того что бы менять раз в 5-6к км. на работу в одну сторону 6 км, и не частые поездки в горы по 200-250 в одну сторону
-
Hello everyone, We are hiring a personal assistant with a decent salary. Message @vintiquetoronto if you are interested
-
Hello everyone, We are hiring a personal assistant with a decent salary. Message @vintiquetoronto if you are interested
23 Jan 2023, 01:02
589208/633108
10 minutes ago