(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Отримала пачку резюме від американського рекретура на ншу позицію. 4 з ниха на 4-5 сторінок, а 5те - на 24 =) Цікаво чи наші люди досі роблять резюме на одну сторінку?
-
Оцю штуку приніс?
-
Яка саме
-
Corsair H100x
-
Війна в них починається коли вони своїх в пакетах приймають
-
Не війна в них а есвео
-
Кому треба український загранпаспорт, отут зараз є слоти в консульство в Торонто e-consul.gov.ua
-
И шо тут делать 🗿️️️️️️
-
Це здається вони новий сервіс запустили, і слоти вигрузили аж на півроку. Напевно, коли їх займуть, потім нові будуть знову через півроку
-
Там "Запис на візит" пошукай де жмакнути
-
Спасибо
-
Так
-
А на паспорт это в Генеральное консульство в Торонто?
-
Hello, how are you? Please, can we get to know each other? My name is Amir, and I work in the commercial field. I have my own company. I live in the Arabian Gulf, in the United Arab Emirates. I like to get to know friends.
-
але я вже замовив EK, буду міняти корсар
-
у мене можна поставити профіль Quiet у помпи, і майже не чутно. На перформанс охолодження майже не впливає
-
хахах, це дуже гарно))
-
Прям точно такий же)
-
За весь час в Канаді (з березня 2023) ніколи не писали рекрутери щодо роботи фронтом. Було пару раз що писали за фулстека, але то якийсь скам чи дічь. Але я ніколи не ставив собі ніяких open to work for food, локацію на Канаду змінив як приїхав.
-
Організатори заявили, що запросили Навальну, адже вона, на їхню думку, "потужний голос за демократію та права людини". На офіційних сторінках конференції ніяк не коментували цю подію. Навальна також ніяк не відреагувала на акцію українців. Останній її пост у X присвячений відкриттю меморіалу на честь її чоловіка навпроти російського посольства у Лісабоні. скіки крінжу в 3 реченнях
23 Jan 2023, 01:02
589230/634449
35 minutes ago