(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
И шо тут делать 🗿️️️️️️
-
Спасибо
-
А на паспорт это в Генеральное консульство в Торонто?
-
хахах, це дуже гарно))
-
За весь час в Канаді (з березня 2023) ніколи не писали рекрутери щодо роботи фронтом. Було пару раз що писали за фулстека, але то якийсь скам чи дічь. Але я ніколи не ставив собі ніяких open to work for food, локацію на Канаду змінив як приїхав.
-
Організатори заявили, що запросили Навальну, адже вона, на їхню думку, "потужний голос за демократію та права людини". На офіційних сторінках конференції ніяк не коментували цю подію. Навальна також ніяк не відреагувала на акцію українців. Останній її пост у X присвячений відкриттю меморіалу на честь її чоловіка навпроти російського посольства у Лісабоні. скіки крінжу в 3 реченнях
-
Был там, и видел своими глазами. Юлия пригласила протестующих на сцену. Попросила дать микрофон. Подробно ответила. А после аплодисментов — вернулась за кафедру и закончила свое выступление. Потому что это была очень важная речь — о том как бигтех помогает диктатурам. По вайбу это было как на митингах Навального в 2017 году, когда Алексей приглашал на сцену любых нашистов, давал слово, а потом отвечал так, что вопросов не оставалось ни у кого.
-
Где-то в этом чате кидали видос что рекрутеры тратят на резюме секунд 5 и готовы сказать позовут на собес или нет
-
я підключаю агенцію бо не витягуємо
-
через агенцію
-
Чесно, із однієї сторінки рекрутеру не буде розуміння чи ви релевант, чи не релевант. 2 - то я б сказала золотий стандарт. Все що вище 4 - то вже лонг рід нікому не потрібний