(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чесно, із однієї сторінки рекрутеру не буде розуміння чи ви релевант, чи не релевант. 2 - то я б сказала золотий стандарт. Все що вище 4 - то вже лонг рід нікому не потрібний
-
А кого ви шукаєте і яка локація?
-
всім привіт) щодо резюме, то я брала консультацію з www.linkedin.com/in/adambriglio/, досить класно прояснив всі моменти щодо резюме та пройшлись по моєму резюме. Не коштує захмарних грошей, чітко все та по суті. Перешлю в чат пдф файл, можливо комусь згодиться🤝
-
Це інше. рускі почали війну і тому я буду заробляти менше/ я не буду виступати на змаганнях і тд. Це як на мене завідомо програшна позиція. Просто погано що Україна не промовтає свій порядок денний. Хай би Зеленська виступала, якихось дроноводів возили. Захід любить оце таке красіве і правильне. Тоді набрати легіон рускіх лгбт і промомовтати їх як вони захищають свої права і хочуть відвоювати віл ну росію
-
Я не розумію чому в тебе складності з пошуком роботи Бо я наче по чату бачив, що ти літкодиш та участь в контекстах брав Не доходить до тех інтервʼю чи мало вакансій?
-
Підкажіть, будь ласка, "не коштує захмарних грошей" як саме конветрується в cad?