(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
FW, Vancouver
-
Якщо бути точним, то на релевантне трохи більше - 30 секунд. Але ви забуваєте, що потім це резюме буде йти до технікал лідів і хайрінг менеджерів. 5 секунд, то якщо резюме взагалі не туди.
-
тобто нічого не було до кінця серпня, а потім всі прокинулись, при цьому стратегія пошуку особливо не мінялась, так?
-
якщо ask такого плану як у наведеному прикладі, то - по-перше, цікавлюся, нащо це потрібно - часто відповідь показує, що все має бути іншим - по-друге, надаю щось на кшталт: а) це неможливо/не має сенсу, і ось чому (bullet points), АЛЕ можемо зробити ось це, як вам? Please approve, закрили питання b) можливо, є шанс це зробити, на discovery (дорозвідку) потрібно стільки-то, ми готові це заапрувити? Закрили Точно не тягаю з мітингу на мітинг полудохлі фантазії
-
ти просто не уявляєш які там кончені данні в базі у мене є в базі запис -$1000 EMPS DEPOSIT 984178170887 EGDNOTE, INC клієнт каже - згенеріть репорт де буде показано який клієнт це заплатив я не їбу взагалі шо це за клієнт і що це за платіж в нашій базі нема ніякого клієнта ні з номером 984178170887 ні з назвою EGDNOTE, INC і таких записів в мене десь 500 штук я написала огромний скрипт який для 500,000 платежів знайшов чий то платіж але для 500 записів (це 0.1%) я просто не їбу взагалі що то за транзакціі і чия вона?